Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розриваються, передають Патріоти України.
Заморожені пельмені зовсім не пластичні, тому грубою помилкою кидати холодні пельмені в окріп. Тісто через різницю температур обов’язково розшириться, а крохмаль – склеїться. В результаті пельмені луснуть і розваляться у воді. Продукт найкраще кидати не в окріп, а в розігріту до 50 градусів воду.
Щоб пельмені не тріснули під час варіння після закипання в каструлю потрібно додати трохи холодної води. Такий трюк допоможе зберегти рівномірну температуру нагрівання.
Сир, що тане в роті, з хрусткою скоринкою і апетитним ароматом з гриля, став справжньою зіркою літніх зустрічей. Проте чи отримує наш організм стільки ж радості, скільки й наші смакові рецептори? Дієтологи дають чіткі відповіді, які можуть вас здивуват...
Огірки - це не просто освіжаючий овоч, який чудово підходить для літніх салатів. Вони мають безліч корисних властивостей, які позитивно впливають на здоров’я організму. Їх можна вживати не тільки у свіжому вигляді, а й додавати до різних страв, збагачу...