Пельмені – мегапопулярна страва, їх люблять за простоту в приготуванні. Пельмені можна знайти практично в будь-якому холодильнику. Здавалося б, пельмені зможе приготувати навіть школяр, однак часом при приготуванні пельмені то склеюються, то розриваються, передають Патріоти України.
Заморожені пельмені зовсім не пластичні, тому грубою помилкою кидати холодні пельмені в окріп. Тісто через різницю температур обов’язково розшириться, а крохмаль – склеїться. В результаті пельмені луснуть і розваляться у воді. Продукт найкраще кидати не в окріп, а в розігріту до 50 градусів воду.
Щоб пельмені не тріснули під час варіння після закипання в каструлю потрібно додати трохи холодної води. Такий трюк допоможе зберегти рівномірну температуру нагрівання.
Огірки - це універсальний інгредієнт, який додає свіжість та хрумкість у страви, але часто вони можуть стати водянистими та втрачають свій апетитний вигляд у салатах чи сандвічах. Виявляється, є простий спосіб уникнути цієї проблеми та зробити огірки з...
Чи є молоко та сир причиною ваших кошмарів і проблем зі сном? Лікар Еллі Кеннон дає неочікувану відповідь, передають Патріоти України. Проблеми з сном можуть мати безліч причин — від стресу до несприятливих умов у спальні. Однак чи може бути, що молочн...