У складі сухариків, придбаних у магазині, різних добавок міститься більше, ніж хліба. Зробити набагато корисніші та смачніші грінки можна на своїй кухні за кілька хвилин, передають Патріоти України.
Для цього наріжте шість скибочок батона на однакові за розміром кубики. Отримані заготовки слід перекласти у звичайний целофановий пакет.
Після цього візьміть 100 г вершкового масла і розтопіть його в ємності, що підходить для цього.
До масла додайте дві дрібно посічені гілочки кропу і 100 г натертого на дрібній тертці сиру. Сюди ж відправте два роздавлені в часнику зубці часнику.
Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть у пакетик із сухарями. Струсіть пакет кілька разів, щоб усі сухарики просочилися ароматною сумішшю.
Нарешті, настав час приступати до випічки. Застеліть лист пергаментним папером, який необхідно змастити рослинним маслом за допомогою пензлика, і викладіть майбутні грінки.
Після цього відправляйте їх на 15 хвилин у духовку на 180 градусів. Такі сухарики можуть бути як самостійною закускою, так і доповненням для багатьох страв.
У літній сезон зелень на кухні — обов’язковий гість. Але кріп, петрушка чи базилік часто в’януть уже за пару днів у холодильнику. Кулінари та господині поділилися перевіреним способом, як зберігати зелень свіжою до 10 днів — і для цього потрібна лише з...
Одна з найпоширеніших та улюблених багатьма страв – котлети. А грибні котлети – це не лише смачна, а й оригінальна страва, передають Патріоти України. Для їх приготування знадобиться:. Для початку потрібно вимити гриби, порізати їх та відварити. Потім ...