У складі сухариків, придбаних у магазині, різних добавок міститься більше, ніж хліба. Зробити набагато корисніші та смачніші грінки можна на своїй кухні за кілька хвилин, передають Патріоти України.
Для цього наріжте шість скибочок батона на однакові за розміром кубики. Отримані заготовки слід перекласти у звичайний целофановий пакет.
Після цього візьміть 100 г вершкового масла і розтопіть його в ємності, що підходить для цього.
До масла додайте дві дрібно посічені гілочки кропу і 100 г натертого на дрібній тертці сиру. Сюди ж відправте два роздавлені в часнику зубці часнику.
Отриману масу ретельно перемішайте і викладіть у пакетик із сухарями. Струсіть пакет кілька разів, щоб усі сухарики просочилися ароматною сумішшю.
Нарешті, настав час приступати до випічки. Застеліть лист пергаментним папером, який необхідно змастити рослинним маслом за допомогою пензлика, і викладіть майбутні грінки.
Після цього відправляйте їх на 15 хвилин у духовку на 180 градусів. Такі сухарики можуть бути як самостійною закускою, так і доповненням для багатьох страв.
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...