Лише спробуйте! Один інгредієнт, який даремно господині не додають у борщ

Наваристий та яскравий борщ лише своїм зовнішнім виглядом викликає апетит. Ще краще зробити обід можна, якщо подати до борщу чорний хліб, зелень, часник та сало. Байдужих тоді точно не залишиться. При цьому кожен кулінар має свій секрет приготування цієї ароматної страви, передають Патріоти України.

Подробиці

Але мало хто знає, що зробити його ще кращим можна за допомогою одного секретного компонента. Йдеться про цукор.Цей продукт не потрібно додавати вже до готової страви. Його слід додати у невеликій кількості під час приготування засмажки з буряка, помідорів чи томатної пасти та інших інгредієнтів. Багато брати не варто. Буде достатньо дрібки.

Чому це важливо

Справа в тому, що не завжди помідори або томатна паста є досить солодкими для страви. Однак при додаванні цукру виходить яскравіший смак.

Ви їсте сир неправильно - уникайте цих комбінацій

субота, 25 жовтень 2025, 17:15

Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...

Є перевірений метод! Горох розвариться за лічені хвилини - секрет для господинь

субота, 25 жовтень 2025, 11:22

Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...