Рибу можна просто посипати сіллю та перцем, покласти на неї лимон. Але є набагато кращий варіант приготування — з маринадом. З ним риба стане фантастично смачною. Настільки, що вона навіть на святковому столі отримає компліменти. Пропонуємо приготувати мариновану скумбрію, передають Патріоти України.
Для приготування двох скумбрій знадобляться такі компоненти:
Для початку треба розморозити рибу. Вона повинна залишатися ледь підмороженою. Треба її почистити. далі наріжте цибулю кільцями.
На дно миски викладіть цибулю та зверху рибу. Вкрийте ще цибулею. Потім риба і ще раз цибуля.
Тепер зробимо маринад. Змішайте разом спеції з оцтом, олією, сіллю, томатною пастою або кетчупом. Доведіть до кипіння та потримайте в такому стані протягом 30 секунд. Зніміть з вогню та залиште остигати.
Скумбрію треба залити охолодженим маринадом та відправити в холодильник на добу. Смачного!
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...