Рибу можна просто посипати сіллю та перцем, покласти на неї лимон. Але є набагато кращий варіант приготування — з маринадом. З ним риба стане фантастично смачною. Настільки, що вона навіть на святковому столі отримає компліменти. Пропонуємо приготувати мариновану скумбрію, передають Патріоти України.
Для приготування двох скумбрій знадобляться такі компоненти:
Для початку треба розморозити рибу. Вона повинна залишатися ледь підмороженою. Треба її почистити. далі наріжте цибулю кільцями.
На дно миски викладіть цибулю та зверху рибу. Вкрийте ще цибулею. Потім риба і ще раз цибуля.
Тепер зробимо маринад. Змішайте разом спеції з оцтом, олією, сіллю, томатною пастою або кетчупом. Доведіть до кипіння та потримайте в такому стані протягом 30 секунд. Зніміть з вогню та залиште остигати.
Скумбрію треба залити охолодженим маринадом та відправити в холодильник на добу. Смачного!
Помідори — це не просто соковите доповнення до страв, а справжнє джерело здоров’я. Вони багаті калієм, вітаміном С і антиоксидантами, які підтримують серцево-судинну систему і можуть знижувати ризик розвитку онкологічних захворювань. Склад поживних реч...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...