
Рибу можна просто посипати сіллю та перцем, покласти на неї лимон. Але є набагато кращий варіант приготування — з маринадом. З ним риба стане фантастично смачною. Настільки, що вона навіть на святковому столі отримає компліменти. Пропонуємо приготувати мариновану скумбрію, передають Патріоти України.
Для приготування двох скумбрій знадобляться такі компоненти:
Для початку треба розморозити рибу. Вона повинна залишатися ледь підмороженою. Треба її почистити. далі наріжте цибулю кільцями.
На дно миски викладіть цибулю та зверху рибу. Вкрийте ще цибулею. Потім риба і ще раз цибуля.
Тепер зробимо маринад. Змішайте разом спеції з оцтом, олією, сіллю, томатною пастою або кетчупом. Доведіть до кипіння та потримайте в такому стані протягом 30 секунд. Зніміть з вогню та залиште остигати.
Скумбрію треба залити охолодженим маринадом та відправити в холодильник на добу. Смачного!
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...