Буває, що тільки перший млинець береться грудкою, а іноді — кожен наступний. Ніби все правильно зроблено, а вони не печуться та прилипають. Потрібно знайти причини та виправити помилки. Кулінарні поради читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Є дві основні причини, чому млинці можуть прилипати до сковороди. Найперше зверніть увагу на посуд. Найкраще мати спеціальну млинцеву сковороду. Може бути й звичайна, але з товстим дном.
Перед початком смаження сковороду потрібно добре прогріти. Якщо цього не зробити, млинці точно будуть прилипати до поверхні. Окрім того, змастіть сковороду. Потрібен дуже тонкий шар олії. Найпростіше змащувати поверхню свіжим салом без солі.
Друга причина може бути в тісті. Млинці не тільки прилипають до поверхні, а ще можуть рватися. Якщо тісто на основі кефіру чи молока, для досягнення ідеальної консистенції тісто можна трохи розбавити водою.
Контролюйте кількість цукру. Більша кількість може призвести до прилипання млинців до сковороди. При випіканні цукор в тісті починає плавитися. В результаті все прилипає. До речі, млинці будуть менше липнути до сковороди, якщо в тісто додати трохи олії.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...