Буває, що тільки перший млинець береться грудкою, а іноді — кожен наступний. Ніби все правильно зроблено, а вони не печуться та прилипають. Потрібно знайти причини та виправити помилки. Кулінарні поради читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Є дві основні причини, чому млинці можуть прилипати до сковороди. Найперше зверніть увагу на посуд. Найкраще мати спеціальну млинцеву сковороду. Може бути й звичайна, але з товстим дном.
Перед початком смаження сковороду потрібно добре прогріти. Якщо цього не зробити, млинці точно будуть прилипати до поверхні. Окрім того, змастіть сковороду. Потрібен дуже тонкий шар олії. Найпростіше змащувати поверхню свіжим салом без солі.
Друга причина може бути в тісті. Млинці не тільки прилипають до поверхні, а ще можуть рватися. Якщо тісто на основі кефіру чи молока, для досягнення ідеальної консистенції тісто можна трохи розбавити водою.
Контролюйте кількість цукру. Більша кількість може призвести до прилипання млинців до сковороди. При випіканні цукор в тісті починає плавитися. В результаті все прилипає. До речі, млинці будуть менше липнути до сковороди, якщо в тісто додати трохи олії.
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...