
Для того щоб котлети стали еталонною стравою, потрібно дотримуватися деяких принципів та правил. передають Патріоти України.
У такому разі про суху м’ясну страву можна забути.
Для того, щоб котлети вийшли соковитими, варто звернути увагу на кілька помилок:
Звичайно, при приготуванні страви для сім’ї хочеться зробити їжу максимально здоровою та корисною. Але дієтичні сорти м’яса ніколи не дадуть належного ступеня соковитості. Тому все таки потрібно віддати перевагу більш жирним сортам м’яса або додати шматочок сала до фарша.
Даний продукт призначений не тільки для того, щоб допомогти котлетам зберегти пишну форму, але і для утримання соку всередині котлети.
Якщо забути про хліб, то котлети вийдуть сухуватими.
Багато кулінарів давно відмовилися від використання курячих яєць, оскільки котлети можуть вийти занадто жорсткими. Якщо ви додаєте до складу фаршу хліб або терту картоплю, то яйця просто не потрібні.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...