Не робіть помилок! Чому не вдається приготувати соковиті котлети

Для того щоб котлети стали еталонною стравою, потрібно дотримуватися деяких принципів та правил. передають Патріоти України.

У такому разі про суху м’ясну страву можна забути.

Для того, щоб котлети вийшли соковитими, варто звернути увагу на кілька помилок:

Корисні сорти м’яса

Звичайно, при приготуванні страви для сім’ї хочеться зробити їжу максимально здоровою та корисною. Але дієтичні сорти м’яса ніколи не дадуть належного ступеня соковитості. Тому все таки потрібно віддати перевагу більш жирним сортам м’яса або додати шматочок сала до фарша.

Відмова від використання хліба

Даний продукт призначений не тільки для того, щоб допомогти котлетам зберегти пишну форму, але і для утримання соку всередині котлети.

Якщо забути про хліб, то котлети вийдуть сухуватими.

Яйце

Багато кулінарів давно відмовилися від використання курячих яєць, оскільки котлети можуть вийти занадто жорсткими. Якщо ви додаєте до складу фаршу хліб або терту картоплю, то яйця просто не потрібні.

Поширена помилка: Чому при смаженні печінка вийшла гіркою

середа, 13 листопад 2024, 8:14

Ні для кого не секрет, що печінка – дуже корисний продукт. У ній міститься велика кількість важливих компонентів, включаючи залізо, калій, кальцій, селен, цинк та фосфор. Найчастіше людина, що вживає печінку, поєднує приємне з корисним, передають Патрі...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у тісто для млинців мінеральну воду

середа, 13 листопад 2024, 7:04

Сучасні домогосподарки удосконалили перевірений століттями рецепт приготування млинців. Не секрет, що в тісто деякі господині крім молока додають воду, але краще просту воду або крутий окріп замінити на мінералку. У такому разі вдасться спекти так зван...