Курка та вода в сумі дають бульйон, але є різниця щодо цілі приготування. Плануєте варити суп або потрібна відварна птиця для салату. В кожному окремому випадку технологія приготування буде відрізнятися. На цьому етапі часто допускають помилки, що призводить до погіршення смакових властивостей, передають Патріоти України.
Це основне питання. Якщо ви плануєте варити саме бульйон з подальшою заправкою супу, тоді курку треба закладати в холодну воду. Це забезпечить поступове та рівномірне приготування. Бульйон буде насиченим на смак, який вирізнятиметься глибиною та ароматом.
Бульйон можна варити з будь-яких частин курки. Проте варто пам’ятати, що кращим він стане при додаванні спинки та лапок.
Відварна птиця для салату дещо інша кулінарна історія. В цьому випадку треба окремо воду довести до кипіння, а вже в гарячу закладати курку. Так ви можете бути впевнені, що вона вийде соковитою, а не сухою. Також вона буде м’якою.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...