Не робіть помилок! Як правильно варити курку для бульйону та для салату

Курка та вода в сумі дають бульйон, але є різниця щодо цілі приготування. Плануєте варити суп або потрібна відварна птиця для салату. В кожному окремому випадку технологія приготування буде відрізнятися. На цьому етапі часто допускають помилки, що призводить до погіршення смакових властивостей, передають Патріоти України.

Коли класти курку в воду

Це основне питання. Якщо ви плануєте варити саме бульйон з подальшою заправкою супу, тоді курку треба закладати в холодну воду. Це забезпечить поступове та рівномірне приготування. Бульйон буде насиченим на смак, який вирізнятиметься глибиною та ароматом.

Бульйон можна варити з будь-яких частин курки. Проте варто пам’ятати, що кращим він стане при додаванні спинки та лапок.

Відварна птиця для салату дещо інша кулінарна історія. В цьому випадку треба окремо воду довести до кипіння, а вже в гарячу закладати курку. Так ви можете бути впевнені, що вона вийде соковитою, а не сухою. Також вона буде м’якою.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Чим замінити хліб в фарші, щоб котлети були соковиті та пишні

вівторок, 15 жовтень 2024, 13:09

Класичний рецепт котлет передбачає, що в складі повинен бути хліб. Це безумовно смачно, але іноді бувають форс-мажорні обставини — хліб закінчився. Це не привід не смажити котлети, враховуючи, що хліб чи булку можна замінити іншими продуктами, передают...

Смакота! Як приготувати на закуску паштет з курятини та грибів

вівторок, 15 жовтень 2024, 11:12

Паштет — відмінна закуска. З хрусткою скибкою хліба так смакує. Приготувати ароматний паштет можна з курятини та грибів, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Куряче філе та яйця поставте відварюватися. Гриби помийте, об...