Курка та вода в сумі дають бульйон, але є різниця щодо цілі приготування. Плануєте варити суп або потрібна відварна птиця для салату. В кожному окремому випадку технологія приготування буде відрізнятися. На цьому етапі часто допускають помилки, що призводить до погіршення смакових властивостей, передають Патріоти України.
Це основне питання. Якщо ви плануєте варити саме бульйон з подальшою заправкою супу, тоді курку треба закладати в холодну воду. Це забезпечить поступове та рівномірне приготування. Бульйон буде насиченим на смак, який вирізнятиметься глибиною та ароматом.
Бульйон можна варити з будь-яких частин курки. Проте варто пам’ятати, що кращим він стане при додаванні спинки та лапок.
Відварна птиця для салату дещо інша кулінарна історія. В цьому випадку треба окремо воду довести до кипіння, а вже в гарячу закладати курку. Так ви можете бути впевнені, що вона вийде соковитою, а не сухою. Також вона буде м’якою.
Не дивуйтесь на такий рецепт, що він з рибних консерв. Ситуації в побуті та житті бувають різні, а швидкі рецепти приходять на допомогу, щоб не лишитись голодними. Рибні консерви смачні і самі по собі, а у вигляді котлет – ще кращі. Читайте далі про сп...
Коли ми готуємо звичайні котлети, то, перекручуючи всі складові, відчуваємо їх спільний смак. А коли все це ріжеться, то можна відчути кожен шматочок, який ми поклали під час готування, передають Патріоти України. Щоб приготувати січені, рубані, різані...