Деякі господині рідко готують печінку з однієї простої причини: субпродукт рідко виходить м’яким і смачним. Однак продукт сам по собі не є жорстким: якщо печінку правильно підготувати, вона завжди виходить апетитною, передають Патріоти України.
Тому варто знати про те, яку основну помилку багато хто припускає в процесі готування. Про який недолік йдеться. Насамперед варто пам’ятати про те, що сіль при приготуванні будь-яких м’ясних продуктів варто вводити максимально акуратно та вчасно.
Якщо поспішити, вона забере всі соки. В результаті печінка або м’ясо виходять твердими та сухими. Не варто солити печінку на початку приготування. Краще почекати до середини процесу приготування. При такому підході страва виходить смачною та апетитною.
Чому ще печінка може вийти жорсткою. Не всі господині люблять вимочувати печінку, що є грубою помилкою. Попередня обробка допомагає їй позбутися відтінку гіркоти у смаку, завдяки чому страву по праву можна вважати вишуканою. Також саме цей етап попередньої підготовки надає страві особливої м’якості.
Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...
Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...