
освідчені кулінари розкрили секрети, чому омлет на сковороді не виходить пишним та високим. Здавалося б, простіше страв у приготуванні немає. Проте досвідчені господині знають, скільки існує тонкощів у приготуванні омлету, передають Патріоти України.
Щоб омлет вийшов пишним і ніжним, збивати яйця та молоко краще виделкою або вінчиком, а не міксером.
Важливо дотримуватися пропорцій. Надлишок рідини псує страву.
Вважається, що ідеальна пропорція – чотири яйця на склянку молока. Таким чином, на 2/3 омлет повинен складатися з яєць, а не навпаки.
Будь-який омлет готується під кришкою. Щоб він вийшов пишним, внутрішній бік кришки можна змастити шматочком вершкового масла.
Щоб омлет не почав пригорати, вогонь потрібно зменшити, коли страва почне підніматися.
Щоб омлет вийшов пишним, додайте ложку манки або борошна.
Омлет навряд чи вийде пишним, якщо готувати його на сковорідці із тонким дном.
Сковорода для омлету має бути з товстим і рівним дном. Добре, якщо це буде чавунна сковорідка.
Ще кілька порад для кулінарів-початківців: додайте на сковороду шматочок вершкового масла, щоб надати незвичайний аромат страві.
Зеленню краще посипати вже готовий омлет, а не додавати цибулю та кріп у яєчну суміш. Зелень не збереже своїх вітамінів, якщо так зробити.
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...