Не робіть так! Помилки господинь, через які омлет не піднімається на сковорідці

освідчені кулінари розкрили секрети, чому омлет на сковороді не виходить пишним та високим. Здавалося б, простіше страв у приготуванні немає. Проте досвідчені господині знають, скільки існує тонкощів у приготуванні омлету, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб омлет вийшов пишним і ніжним, збивати яйця та молоко краще виделкою або вінчиком, а не міксером.

Важливо дотримуватися пропорцій. Надлишок рідини псує страву.

Вважається, що ідеальна пропорція – чотири яйця на склянку молока. Таким чином, на 2/3 омлет повинен складатися з яєць, а не навпаки.

Будь-який омлет готується під кришкою. Щоб він вийшов пишним, внутрішній бік кришки можна змастити шматочком вершкового масла.

Щоб омлет не почав пригорати, вогонь потрібно зменшити, коли страва почне підніматися.

Щоб омлет вийшов пишним, додайте ложку манки або борошна.

Омлет навряд чи вийде пишним, якщо готувати його на сковорідці із тонким дном.

Сковорода для омлету має бути з товстим і рівним дном. Добре, якщо це буде чавунна сковорідка.

Ще кілька порад для кулінарів-початківців: додайте на сковороду шматочок вершкового масла, щоб надати незвичайний аромат страві.

Зеленню краще посипати вже готовий омлет, а не додавати цибулю та кріп у яєчну суміш. Зелень не збереже своїх вітамінів, якщо так зробити.

Все просто! Як приготувати напій, який зміцнить імунітет родини

субота, 18 січень 2025, 22:10

Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...