
При приготуванні котлет важливо підібрати правильну рецептуру, оскільки завжди є можливість зіпсувати страву. Наприклад, м’ясні вироби легко пересушити. Щоб не зіткнутися з такою проблемою, потрібно подбати про соковитість фаршу. Які інгредієнти у цьому допоможуть, передають Патріоти України.
Це, мабуть, найпоширеніший варіант надання соковитості котлетам. Ріпчаста цибуля чудово поєднується з м’ясом, надаючи йому потрібний відтінок смаку та соковитості.
Іноді складно визначитися з кількістю інгредієнта. У такому разі варто пам’ятати: на загальну частку фаршу частина цибулі складає десять відсотків.
Якщо вам не подобається цей продукт, його можна перекручувати разом з м’ясом або ж доводити до стану пюре за допомогою блендера. У такому разі про наявність цибулі у складі котлет не здогадаються навіть діти.
Багато господарів чули про те, що деякі кухарі відмовляються від додавання яєць у котлети з тієї причини, що вони можуть надати страві жорсткості. Це вірне твердження. У такому разі варто додавати курячий білок. Він чудово розм’якшує волокна м’яса, роблячи котлети смачнішими, ніжнішими і соковитими.
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...