
При приготуванні котлет важливо підібрати правильну рецептуру, оскільки завжди є можливість зіпсувати страву. Наприклад, м’ясні вироби легко пересушити. Щоб не зіткнутися з такою проблемою, потрібно подбати про соковитість фаршу. Які інгредієнти у цьому допоможуть, передають Патріоти України.
Це, мабуть, найпоширеніший варіант надання соковитості котлетам. Ріпчаста цибуля чудово поєднується з м’ясом, надаючи йому потрібний відтінок смаку та соковитості.
Іноді складно визначитися з кількістю інгредієнта. У такому разі варто пам’ятати: на загальну частку фаршу частина цибулі складає десять відсотків.
Якщо вам не подобається цей продукт, його можна перекручувати разом з м’ясом або ж доводити до стану пюре за допомогою блендера. У такому разі про наявність цибулі у складі котлет не здогадаються навіть діти.
Багато господарів чули про те, що деякі кухарі відмовляються від додавання яєць у котлети з тієї причини, що вони можуть надати страві жорсткості. Це вірне твердження. У такому разі варто додавати курячий білок. Він чудово розм’якшує волокна м’яса, роблячи котлети смачнішими, ніжнішими і соковитими.
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...