Такі омлети особливо люблять готувати в дитячих садках. А потім пам’ять про них залишається на все життя. Такі апетитні, високі, повітряні. Неймовірні омлети, які потім в домашніх умовах всі намагаються повторити приготувати. Якщо ви також, тоді читайте рецепт від кухарів, які знають секрети приготування, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Для початку потрібно збити яйця, а потім вже з’єднати їх з борошном та частиною молока. Збийте до однорідної маси, а потім вже долийте другу частину молока.
Змастіть форму маслом. Бажано, щоб вона була компактною. В цьому випадку омлет буде високим. Форму з омлетом поставте в духовку при 200 градусах на 15 хвилин.
Омлет за цим рецептом дуже ніжний та повітряний. Смачного!
Буває, що тільки перший млинець береться грудкою, а іноді — кожен наступний. Ніби все правильно зроблено, а вони не печуться та прилипають. Потрібно знайти причини та виправити помилки. Кулінарні поради читайте далі в статті, передають Патріоти України...
З настанням холодів настає час ферментованих продуктів, зокрема маринованих огірків, які є популярною закускою для багатьох страв. Вони ідеально поєднуються з основними стравами, бутербродами, покращуючи смак страв, передають Патріоти України. Хоча мар...