Пишний та ніжний омлет до сніданку - секрети приготування від досвідчених шеф-кухарів


Такі омлети особливо люблять готувати в дитячих садках. А потім пам’ять про них залишається на все життя. Такі апетитні, високі, повітряні. Неймовірні омлети, які потім в домашніх умовах всі намагаються повторити приготувати. Якщо ви також, тоді читайте рецепт від кухарів, які знають секрети приготування, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • яйце — 2 шт.;
  • молоко — 120 мл;
  • масло — 2-3 г;
  • борошно — 4-5 г.

Як приготувати

Для початку потрібно збити яйця, а потім вже з’єднати їх з борошном та частиною молока. Збийте до однорідної маси, а потім вже долийте другу частину молока.

Змастіть форму маслом. Бажано, щоб вона була компактною. В цьому випадку омлет буде високим. Форму з омлетом поставте в духовку при 200 градусах на 15 хвилин.

Омлет за цим рецептом дуже ніжний та повітряний. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...