Смакота! Як приготувати червону рибу під солодким соусом чилі

Якщо ви хочете різноманіття смаків, тоді вам знадобиться рецепт риби під солодким соусом чилі. Апетитно та зовсім просто готувати таку страву. Головне, що й інгредієнтів потрібно мало, передають Патріоти України.

Інгредієнти

для приготування потрібні такі продукти:

  • лосось — 4 стейки;
  • червона цибуля — 1 шт.;
  • солодкий соус чилі — 8 ст.л.;
  • шпинат — 100 г.

Як приготувати

Шпинат подрібніть, а цибулю наріжте півкільцями. Далі вам знадобиться 4 шматки фольги. Викладіть в кожен з них рибу. Полийте соусом чилі. Зверху посипте цибулею та шпинатом. Загорніть фольгу конвертиками.

Тепер конвертики потрібно відправити в духовку при 200 градусах на 15 хвилин. Наприкінці надріжте їх та запікайте ще протягом 5 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як продовжити термін придатності яєць

вівторок, 3 червень 2025, 16:12

Є простий спосіб, завдяки якому термін придатності яєць можна збільшити вдвічі, передають Патріоти України. Насамперед цей продукт потрібно зберігати в холодильнику. Яйця повинні лежати у коробці загостреною стороною донизу. На цю тему проводили експер...

Лише спробуйте! Як варити пельмені, щоб вони були смачніші

вівторок, 3 червень 2025, 13:05

Багато хто любить цю страву, яку називають смачною, ситною і вкрай практичною. Вони швидко варяться і довго зберігаються у морозилці. Є п’ять корисних порад, які допоможуть приготувати найкращі пельмені у житті, передають Патріоти України. Насамперед с...