Смакота! Як приготувати червону рибу під солодким соусом чилі

Якщо ви хочете різноманіття смаків, тоді вам знадобиться рецепт риби під солодким соусом чилі. Апетитно та зовсім просто готувати таку страву. Головне, що й інгредієнтів потрібно мало, передають Патріоти України.

Інгредієнти

для приготування потрібні такі продукти:

  • лосось — 4 стейки;
  • червона цибуля — 1 шт.;
  • солодкий соус чилі — 8 ст.л.;
  • шпинат — 100 г.

Як приготувати

Шпинат подрібніть, а цибулю наріжте півкільцями. Далі вам знадобиться 4 шматки фольги. Викладіть в кожен з них рибу. Полийте соусом чилі. Зверху посипте цибулею та шпинатом. Загорніть фольгу конвертиками.

Тепер конвертики потрібно відправити в духовку при 200 градусах на 15 хвилин. Наприкінці надріжте їх та запікайте ще протягом 5 хвилин. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Чому млинці постійно прилипають - кулінари розповіли про причини

середа, 20 листопад 2024, 11:15

Буває, що тільки перший млинець береться грудкою, а іноді — кожен наступний. Ніби все правильно зроблено, а вони не печуться та прилипають. Потрібно знайти причини та виправити помилки. Кулінарні поради читайте далі в статті, передають Патріоти України...

Це може здивувати! ТОП-7 наслідків вживання солоних огірків

середа, 20 листопад 2024, 10:55

З настанням холодів настає час ферментованих продуктів, зокрема маринованих огірків, які є популярною закускою для багатьох страв. Вони ідеально поєднуються з основними стравами, бутербродами, покращуючи смак страв, передають Патріоти України. Хоча мар...