Тонкі млинці – чудовий варіант як для приготування десерту, так і для інших різних ситних страв з м’ясом або лососем. Страву можна доповнити сиром, згущеним молоком, сметаною або більш ситними начинками, щоб точно нікого не залишити байдужим, передають Патріоти України.
При цьому борошно в процесі приготування не потрібне. Ділимося простим рецептом:
Борошно в тісті слід замінити картопляним крохмалем. На таку кількість інгредієнтів достатньо взяти лише 300 г сипучого продукту.
Яйця треба збити вінчиком, а потім змішати їх із сіллю та цукром.
Після цього потрібно влити 300 мл теплого молока, а потім додати крохмаль.
Як тільки маса стане однорідною, можна додавати іншу частину молока.
Випікати млинці слід на середньому вогні. Сковорода повинна бути добре розігріта і змащена маслом для першого млинця. Далі змащувати не потрібно, так як олії достатньо в тісті.
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...