Смакота! Як приготувати млинці без борошна - оригінальний спосіб

Тонкі млинці – чудовий варіант як для приготування десерту, так і для інших різних ситних страв з м’ясом або лососем. Страву можна доповнити сиром, згущеним молоком, сметаною або більш ситними начинками, щоб точно нікого не залишити байдужим, передають Патріоти України.

При цьому борошно в процесі приготування не потрібне. Ділимося простим рецептом:

Складові:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • оліярослинна – 50 мл.;
  • молоко – 600 мл.;
  • крохмаль – 300 грамів.

Борошно в тісті слід замінити картопляним крохмалем. На таку кількість інгредієнтів достатньо взяти лише 300 г сипучого продукту.

Процес приготування:

Яйця треба збити вінчиком, а потім змішати їх із сіллю та цукром.

Після цього потрібно влити 300 мл теплого молока, а потім додати крохмаль.

Як тільки маса стане однорідною, можна додавати іншу частину молока.

Випікати млинці слід на середньому вогні. Сковорода повинна бути добре розігріта і змащена маслом для першого млинця. Далі змащувати не потрібно, так як олії достатньо в тісті.

ТОП-9 лайфхаків для приготування картоплі, які ви могли не знати

четвер, 21 листопад 2024, 8:12

Важко уявити своє життя без картоплі. Але буває так, що навіть цей дуже простий інгредієнт можна досить легко зіпсувати. Сьогодні ми поговоримо про те, які саме лайфхаки можна застосувати щодо цього овоча, передають Патріоти України. Є ще один варіант:...

Господиням на замітку! Як приготувати справжній червоний борщ - хитрість, якою користуються кухарі

четвер, 21 листопад 2024, 7:12

Українська кухня багата на різноманітні смачні страви, але найбільшою популярністю користується сало, вареники та український борщ. Борщ варять на м’ясному або на рибному бульйоні. Найчастіше для приготування цієї страви використовують м’ясний бульйон,...