Смакота! Як приготувати млинці без борошна - оригінальний спосіб

Тонкі млинці – чудовий варіант як для приготування десерту, так і для інших різних ситних страв з м’ясом або лососем. Страву можна доповнити сиром, згущеним молоком, сметаною або більш ситними начинками, щоб точно нікого не залишити байдужим, передають Патріоти України.

При цьому борошно в процесі приготування не потрібне. Ділимося простим рецептом:

Складові:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • оліярослинна – 50 мл.;
  • молоко – 600 мл.;
  • крохмаль – 300 грамів.

Борошно в тісті слід замінити картопляним крохмалем. На таку кількість інгредієнтів достатньо взяти лише 300 г сипучого продукту.

Процес приготування:

Яйця треба збити вінчиком, а потім змішати їх із сіллю та цукром.

Після цього потрібно влити 300 мл теплого молока, а потім додати крохмаль.

Як тільки маса стане однорідною, можна додавати іншу частину молока.

Випікати млинці слід на середньому вогні. Сковорода повинна бути добре розігріта і змащена маслом для першого млинця. Далі змащувати не потрібно, так як олії достатньо в тісті.

Є секрет! Як продовжити термін придатності яєць

вівторок, 3 червень 2025, 16:12

Є простий спосіб, завдяки якому термін придатності яєць можна збільшити вдвічі, передають Патріоти України. Насамперед цей продукт потрібно зберігати в холодильнику. Яйця повинні лежати у коробці загостреною стороною донизу. На цю тему проводили експер...

Лише спробуйте! Як варити пельмені, щоб вони були смачніші

вівторок, 3 червень 2025, 13:05

Багато хто любить цю страву, яку називають смачною, ситною і вкрай практичною. Вони швидко варяться і довго зберігаються у морозилці. Є п’ять корисних порад, які допоможуть приготувати найкращі пельмені у житті, передають Патріоти України. Насамперед с...