Смакота! Як приготувати млинці без борошна - оригінальний спосіб

Тонкі млинці – чудовий варіант як для приготування десерту, так і для інших різних ситних страв з м’ясом або лососем. Страву можна доповнити сиром, згущеним молоком, сметаною або більш ситними начинками, щоб точно нікого не залишити байдужим, передають Патріоти України.

При цьому борошно в процесі приготування не потрібне. Ділимося простим рецептом:

Складові:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • оліярослинна – 50 мл.;
  • молоко – 600 мл.;
  • крохмаль – 300 грамів.

Борошно в тісті слід замінити картопляним крохмалем. На таку кількість інгредієнтів достатньо взяти лише 300 г сипучого продукту.

Процес приготування:

Яйця треба збити вінчиком, а потім змішати їх із сіллю та цукром.

Після цього потрібно влити 300 мл теплого молока, а потім додати крохмаль.

Як тільки маса стане однорідною, можна додавати іншу частину молока.

Випікати млинці слід на середньому вогні. Сковорода повинна бути добре розігріта і змащена маслом для першого млинця. Далі змащувати не потрібно, так як олії достатньо в тісті.

Чи потрібно смажити цибулю для котлетного фаршу

вівторок, 1 квітень 2025, 18:15

У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...

Який простий інгредієнт допоможе надати котлетам пишності

вівторок, 1 квітень 2025, 17:15

Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...