Смакота! Як приготувати млинці без борошна - оригінальний спосіб

Тонкі млинці – чудовий варіант як для приготування десерту, так і для інших різних ситних страв з м’ясом або лососем. Страву можна доповнити сиром, згущеним молоком, сметаною або більш ситними начинками, щоб точно нікого не залишити байдужим, передають Патріоти України.

При цьому борошно в процесі приготування не потрібне. Ділимося простим рецептом:

Складові:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • оліярослинна – 50 мл.;
  • молоко – 600 мл.;
  • крохмаль – 300 грамів.

Борошно в тісті слід замінити картопляним крохмалем. На таку кількість інгредієнтів достатньо взяти лише 300 г сипучого продукту.

Процес приготування:

Яйця треба збити вінчиком, а потім змішати їх із сіллю та цукром.

Після цього потрібно влити 300 мл теплого молока, а потім додати крохмаль.

Як тільки маса стане однорідною, можна додавати іншу частину молока.

Випікати млинці слід на середньому вогні. Сковорода повинна бути добре розігріта і змащена маслом для першого млинця. Далі змащувати не потрібно, так як олії достатньо в тісті.

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.