Солодке щастя, коли шматочок кокосового торту опиняється в роті. Готувати легко, бо випікати не треба. Кулінарне завдання полягає в приготуванні крему та складанні торту. Буде кокосово та солодко, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Вершкове масло покладіть в тепле місце, щоб воно стало кімнатної температури. Тоді його збийте міксером до пишності. Масло має змінити колір на світлий. А шоколад треба розтопити. Або імпульсно це робіть в мікрохвильовці, або на водяній бані розтопіть.
Збивайте масло та порційно вводьте шоколад та згущене молоко в крем. Також всипте кокосову стружку. Перемішайте.
В кокосове молоко налийте “Бейліз”. Цією сумішшю просочіть печиво. На цьому етапі можна переходити до формування торту. Викладайте шарами печиво та крем. Зверху присипте кокосовою стружкою. Дайте йому охолонути в холодильнику та просочитись 1-2 години. Смачного!
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...