Смакота! Кокосовий торт за цим рецептом просто райська насолода

Солодке щастя, коли шматочок кокосового торту опиняється в роті. Готувати легко, бо випікати не треба. Кулінарне завдання полягає в приготуванні крему та складанні торту. Буде кокосово та солодко, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • печиво “Савоярді”;
  • згущене молоко — 350 мл;
  • білий шоколад — 200 г;
  • кокосова стружка — 60 г;
  • кокосове молоко — 100 г;
  • лікер “Бейліз”.

Як приготувати

Вершкове масло покладіть в тепле місце, щоб воно стало кімнатної температури. Тоді його збийте міксером до пишності. Масло має змінити колір на світлий. А шоколад треба розтопити. Або імпульсно це робіть в мікрохвильовці, або на водяній бані розтопіть.

Збивайте масло та порційно вводьте шоколад та згущене молоко в крем. Також всипте кокосову стружку. Перемішайте.

В кокосове молоко налийте “Бейліз”. Цією сумішшю просочіть печиво. На цьому етапі можна переходити до формування торту. Викладайте шарами печиво та крем. Зверху присипте кокосовою стружкою. Дайте йому охолонути в холодильнику та просочитись 1-2 години. Смачного!

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...

Смакота! Як приготувати свинячу рульку для святкового столу

середа, 4 вересень 2024, 17:12

Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти Укр...