Солодке щастя, коли шматочок кокосового торту опиняється в роті. Готувати легко, бо випікати не треба. Кулінарне завдання полягає в приготуванні крему та складанні торту. Буде кокосово та солодко, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Вершкове масло покладіть в тепле місце, щоб воно стало кімнатної температури. Тоді його збийте міксером до пишності. Масло має змінити колір на світлий. А шоколад треба розтопити. Або імпульсно це робіть в мікрохвильовці, або на водяній бані розтопіть.
Збивайте масло та порційно вводьте шоколад та згущене молоко в крем. Також всипте кокосову стружку. Перемішайте.
В кокосове молоко налийте “Бейліз”. Цією сумішшю просочіть печиво. На цьому етапі можна переходити до формування торту. Викладайте шарами печиво та крем. Зверху присипте кокосовою стружкою. Дайте йому охолонути в холодильнику та просочитись 1-2 години. Смачного!
З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...