
Солодке щастя, коли шматочок кокосового торту опиняється в роті. Готувати легко, бо випікати не треба. Кулінарне завдання полягає в приготуванні крему та складанні торту. Буде кокосово та солодко, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні наступні компоненти:
Вершкове масло покладіть в тепле місце, щоб воно стало кімнатної температури. Тоді його збийте міксером до пишності. Масло має змінити колір на світлий. А шоколад треба розтопити. Або імпульсно це робіть в мікрохвильовці, або на водяній бані розтопіть.
Збивайте масло та порційно вводьте шоколад та згущене молоко в крем. Також всипте кокосову стружку. Перемішайте.
В кокосове молоко налийте “Бейліз”. Цією сумішшю просочіть печиво. На цьому етапі можна переходити до формування торту. Викладайте шарами печиво та крем. Зверху присипте кокосовою стружкою. Дайте йому охолонути в холодильнику та просочитись 1-2 години. Смачного!
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...
Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...