В кулінарії можливо все. Коли ви дізнаєтеся, що можна додавати в соус та з чим їдять макарони, ви будете шоковані. Неймовірний смак звичної страви буде, якщо додати каву. Потрібно дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати смак. Між шедевром та зіпсованою стравою — дуже тонка грань, передають Патріоти України.
Каву потрібно додати не в самі макарони, а в соус. Її додають в суміш з томатної пасти, спецій, часнику. Багато не кладіть, бо буде все досить дивно смакувати. Двох чайних ложок напою буде цілком достатньо.
Цей соус отримає зовсім інше «звучання» смаку. Він стане новим, хоча до моменту куштування виникають підозри. Кава може бути як зернова, так і розчинна. Шеф-кухарі стверджують, що цей компонент робить смак збалансованим.
Ні для кого не секрет, що печінка – дуже корисний продукт. У ній міститься велика кількість важливих компонентів, включаючи залізо, калій, кальцій, селен, цинк та фосфор. Найчастіше людина, що вживає печінку, поєднує приємне з корисним, передають Патрі...
Сучасні домогосподарки удосконалили перевірений століттями рецепт приготування млинців. Не секрет, що в тісто деякі господині крім молока додають воду, але краще просту воду або крутий окріп замінити на мінералку. У такому разі вдасться спекти так зван...