В кулінарії можливо все. Коли ви дізнаєтеся, що можна додавати в соус та з чим їдять макарони, ви будете шоковані. Неймовірний смак звичної страви буде, якщо додати каву. Потрібно дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати смак. Між шедевром та зіпсованою стравою — дуже тонка грань, передають Патріоти України.
Каву потрібно додати не в самі макарони, а в соус. Її додають в суміш з томатної пасти, спецій, часнику. Багато не кладіть, бо буде все досить дивно смакувати. Двох чайних ложок напою буде цілком достатньо.
Цей соус отримає зовсім інше «звучання» смаку. Він стане новим, хоча до моменту куштування виникають підозри. Кава може бути як зернова, так і розчинна. Шеф-кухарі стверджують, що цей компонент робить смак збалансованим.
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...