В кулінарії можливо все. Коли ви дізнаєтеся, що можна додавати в соус та з чим їдять макарони, ви будете шоковані. Неймовірний смак звичної страви буде, якщо додати каву. Потрібно дотримуватися пропорцій, щоб не зіпсувати смак. Між шедевром та зіпсованою стравою — дуже тонка грань, передають Патріоти України.
Каву потрібно додати не в самі макарони, а в соус. Її додають в суміш з томатної пасти, спецій, часнику. Багато не кладіть, бо буде все досить дивно смакувати. Двох чайних ложок напою буде цілком достатньо.
Цей соус отримає зовсім інше «звучання» смаку. Він стане новим, хоча до моменту куштування виникають підозри. Кава може бути як зернова, так і розчинна. Шеф-кухарі стверджують, що цей компонент робить смак збалансованим.
Незважаючи на надлишок солі та оцту, огірковий розсіл є дуже корисною рідиною. При помірному її вживанні людина отримує чимало необхідних організму сполук і мікроелементів, передають Патріоти України. Щоправда, далеко не всім людям подобається смак роз...
Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, пе...