ТОП-3 варіанти, як швидко зварити буряк

Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний. Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей, передають Патріоти України.

Подроибці

У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.

  • Варіант 1. Чистий коренеплід зі шкіркою та хвостиком треба покласти у звичайний пакет. Він має бути зав’язаний. Далі його треба покласти в мікрохвильову піч на 15-20 хвилин і вбрати максимальну потужность.
  • Варіант 2. Чистий овоч без шкірки потрібно розрізати на шматки і покласти в пакет, який слід зав’язати. Після цього пакет на кількох місцях треба проколоти вилкою, щоб пара йшла. Через 10-15 хвилин буряк можна діставати з мікрохвильової печі.
  • Варіант 3. Тут потрібна звичайна духовка. Чистий коренеплід без попереднього чищення треба загорнути у фольгу і покласти в духовку на півгодини або годину, все залежить від розміру плода та температури. Температура при цьому має бути 150-200 градусів.
Джерело: ПростоВей

Смакота! Шпинатний рулет з лососем та сиром на святковий стіл

четвер, 22 травень 2025, 17:12

Повітряний шпинатний бісквіт із ніжним крем-сиром та слабосоленим лососем може стати ще однією смачною, гарною та швидкою закускою на стіл, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Шпинат заливаємо окропом і через пару хвилин зливаємо во...

Як покращити смак кави: ТОП-5 хитрощів

четвер, 22 травень 2025, 16:12

Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...