
Смачно приготувати смажену картоплю виходить далеко не у кожного кулінара, хоча ця страва вважається однією з найпростіших. Причини фіаско різні: картопля підгоряє, або виходить напівсира, або перетворюється на “кашу”. Є прості правила, завдяки яким можна приготувати по-справжньому смачну та апетитну смажену картоплю, передають Патріоти України.
Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...
Для одних кава - це початок дня, для інших - заряд енергії, який захищає від хвороб серця та післяобіднього спаду концентрації. Та виявляється, що, випивши свій улюблений напій, можна з насолодою подрімати. Це звучить парадоксально, адже як можна засну...