Смачно приготувати смажену картоплю виходить далеко не у кожного кулінара, хоча ця страва вважається однією з найпростіших. Причини фіаско різні: картопля підгоряє, або виходить напівсира, або перетворюється на “кашу”. Є прості правила, завдяки яким можна приготувати по-справжньому смачну та апетитну смажену картоплю, передають Патріоти України.
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...