Цікавий рецепт? Як приготувати домашній майонез на молоці для салатів

Рецепт простий та доступний, бо займе мінімум часу на приготування. Вам треба просто змішати інгредієнти. Які саме, читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • молоко — 100 мл;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • олія — 200 мл;
  • цукор — дрібка;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • лимонний сік — 1 ст.л.

Як приготувати

В ємність влийте та всипте всі подані інгредієнти у рецепті. Тепер просто починаєте збивати. Ви побачите, коли майонез готовий. Він набуде пишної маси.

Він виходить легкий на смак та смачний. За бажанням сіль чи перець, лимонний сік можна відрегулювати за власним бажанням. Тепер не треба купляти майонез, щоб заправити салат. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...

Смакота! Як приготувати свинячу рульку для святкового столу

середа, 4 вересень 2024, 17:12

Сьогодні ділимося рецептом приготування рульки для нарізки на святковий стіл або просто так, наприклад, на бутерброд. Якщо любите свинину і жирок вас не бентежить, а навіть навпаки подобається, цей рецепт вам повинен сподобатися, передають Патріоти Укр...