Цікавий рецепт? Як приготувати домашній майонез на молоці для салатів

Рецепт простий та доступний, бо займе мінімум часу на приготування. Вам треба просто змішати інгредієнти. Які саме, читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні компоненти:

  • молоко — 100 мл;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • олія — 200 мл;
  • цукор — дрібка;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • лимонний сік — 1 ст.л.

Як приготувати

В ємність влийте та всипте всі подані інгредієнти у рецепті. Тепер просто починаєте збивати. Ви побачите, коли майонез готовий. Він набуде пишної маси.

Він виходить легкий на смак та смачний. За бажанням сіль чи перець, лимонний сік можна відрегулювати за власним бажанням. Тепер не треба купляти майонез, щоб заправити салат. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...