
Коли виникає думка спекти щось швидке та солодке до чаю, шарлотка згадується найперше. Традиційно її випікають з яблуками. Покращити випічку та зробити і ще ароматнішою можна за допомогою дрібки лише однієї спеції, передають Патріоти України.
Коли говорять про яблука, звичайно, згадують про корицю. Будете готувати шарлотку, булочки, пироги чи рулети з цим фруктом, завжди додавайте корицю. Вона з яблуками розкривається найкращим чином.
Є ще одна спеція, яка зробить мак незабутнім — сичуанський перець. Одна дрібка потрібна, щоб шарлотка заграла новими барвами смаку. Цей перець немає нічого спільного з чорним. Він більш пряний та чудово доповнює випічку з фруктами.
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...
Мабуть, найбільш популярною стравою з рисом можна назвати плов, який може буди не лише класичним, а ще й лінивим. А ще його використовують у овочевих закрутках на зиму, передають Патріоти України. Звісно, для різних страв підходить рис різних сортів — ...