Коли виникає думка спекти щось швидке та солодке до чаю, шарлотка згадується найперше. Традиційно її випікають з яблуками. Покращити випічку та зробити і ще ароматнішою можна за допомогою дрібки лише однієї спеції, передають Патріоти України.
Коли говорять про яблука, звичайно, згадують про корицю. Будете готувати шарлотку, булочки, пироги чи рулети з цим фруктом, завжди додавайте корицю. Вона з яблуками розкривається найкращим чином.
Є ще одна спеція, яка зробить мак незабутнім — сичуанський перець. Одна дрібка потрібна, щоб шарлотка заграла новими барвами смаку. Цей перець немає нічого спільного з чорним. Він більш пряний та чудово доповнює випічку з фруктами.
Помідори — це не просто соковите доповнення до страв, а справжнє джерело здоров’я. Вони багаті калієм, вітаміном С і антиоксидантами, які підтримують серцево-судинну систему і можуть знижувати ризик розвитку онкологічних захворювань. Склад поживних реч...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...