
Пюре – дуже смачний гарнір, для приготування якого потрібно добре розім’яти змішану з молоком картоплю. Звісно, використання міксера чи блендера значно полегшує завдання. Однорідна молочно-картопляна маса з’явиться дуже швидко і вийде неймовірно пишною. І все ж таки професійні кулінари не рекомендують збивати картопляне пюре за допомогою вищезгаданих пристроїв, передають Патріоти України.
Якщо обробити пюре блендером, то маса хоч і вийде дуже м’якою та ніжною, але вона миттєво втратить свій смак. Тому збивання страви слід здійснювати не в автоматичному режимі, а за допомогою ручних інструментів.
При цьому використовувати віночок не варто. Краще зупинити вибір на пристосуваннях, які і призначені для обробки картоплі при приготуванні пюре. Це спеціальний прес та дерев’яна толкушка. Якщо збивати картопляну масу вручну, пюре збереже свій яскравий смак.
Переживати, через «неправильну» консистенцією не варто: якщо виконувати роботу ретельно і не шкодувати часу, то страва вийде м’якою і без грудочок, незважаючи на відмову від використання міксера або блендера.
Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Багато людей починає свій ранок з чашки запашної кави. Адже відомо, що кава дає відчуття бадьорості, енергії, гарного самопочуття. Але лікарі попереджають про те, що вранці організм людини сам різко підвищує рівень кортизолу - гормону пильності, переда...