Відмінний варіант ситного перекусу - простий і смачний рецепт шведських картопляних коржиків

З картоплі можна приготувати не тільки смачну вечерю, запікаючи її з салом у духовці, але й використовувати її для ранкової страви — шведських картопляних коржиків, передають Патріоти України.

Рецепт таких ситних коржиків, які просто приготувати, пропонує ресурс «Кухні народів світу» .

Складові:
  • картопля — 1 кг;
  • вершкове масло — 90 гр;
  • борошно — 250 гр;
  • вершки жирні — 4 ст л;
  • сіль — 1 ст л;
  • кориця — за смаком.
Приготування:
  • Картоплю відварити та розім'яти у пюре, охолодити.
  • Додати до картоплі олію, вершки, сіль. Збити до однорідності міксером і відправити у холодильник на 15−20 хвилин. Потім додати борошно і все перемішати.
  • Поділити тісто на невеликі порції (завбільшки з яйце) і розкотити коржики, потім обсмажити їх по 2−3 хвилини з кожного боку.

А ви це знали? Навіщо промивати рис гарячою водою

понеділок, 21 квітень 2025, 7:15

Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...

Як досвідчені господині роблять, щоб каша перестала пригоряти

понеділок, 21 квітень 2025, 5:40

У раціоні кожної людини мають бути каші. Вони смачні, ситні та корисні, передають Патріоти України. Якщо почати день з такої страви, то можна надовго запастися енергією і не відчувати голоду. Готуються каші зазвичай досить легко, але це не означає, що...