Окрошка, без перебільшення, королева літнього столу. І нічого дивного: страва готується просто та з’їдається із задоволенням, передають Патріоти України.
Страва завжди буде залишатися звичайною, особливо якщо в якості білка завжди використовувати варену ковбасу. Але досвідченими господинями був виявлений альтернативний інгредієнт, який помітно покращує смак страви, незважаючи на всю свою простоту.
Спробуйте приготувати окрошку із копченою або напівкопченою ковбасою. За рахунок цього компонента окрошка вийде набагато ароматнішою і з яскравим смаком. Копчений смак додасть блюду цікавої «нотки». З’явиться “родзинка”, яку позитивно оцінить будь-який кулінар.
Втім, вищезгаданий різновид ковбаси зовсім не обов’язково робити основним та єдиним м’ясним компонентом страви. Не менш смачнішою буде страва, якщо поєднати напівпкопчену ковбасу з відвареною курячою грудинкою або тією ж вареною ковбасою у таких пропорціях, як вам подобається.
Осінні холоди змушують шукати способи захистити організм від сезонних хвороб. Одним із найефективніших засобів стає натуральний настій із ладанника - рослини, відомої з давніх часів. Він не лише зміцнює імунітет, а й допомагає боротися з простудними та...
Зрізані квіти - один із найпоширеніших подарунків, але чи дійсно вони приносять користь дому? Відповідь фен-шуй несподівана: не всі букети корисні для вашої енергетики, особливо якщо їх ставити у спальні, передають Патріоти України. У китайській філосо...