
Окрошка, без перебільшення, королева літнього столу. І нічого дивного: страва готується просто та з’їдається із задоволенням, передають Патріоти України.
Страва завжди буде залишатися звичайною, особливо якщо в якості білка завжди використовувати варену ковбасу. Але досвідченими господинями був виявлений альтернативний інгредієнт, який помітно покращує смак страви, незважаючи на всю свою простоту.
Спробуйте приготувати окрошку із копченою або напівкопченою ковбасою. За рахунок цього компонента окрошка вийде набагато ароматнішою і з яскравим смаком. Копчений смак додасть блюду цікавої «нотки». З’явиться “родзинка”, яку позитивно оцінить будь-який кулінар.
Втім, вищезгаданий різновид ковбаси зовсім не обов’язково робити основним та єдиним м’ясним компонентом страви. Не менш смачнішою буде страва, якщо поєднати напівпкопчену ковбасу з відвареною курячою грудинкою або тією ж вареною ковбасою у таких пропорціях, як вам подобається.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...