Картопля, відварена в мундирі, – це незамінний інгредієнт для багатьох салатів. Важко уявити собі вінегрет чи олів’є без цього компонента. Щоб довести картоплю до готовності традиційним способом, необхідно дочекатися, поки закипить вода, звариться картопля, а потім ще помити каструльку. Загалом, цей процес займає багато дорогоцінного часу, передають Патріоти України.
Спростити приготування картопля в мундирі можна за допомогою мікрохвильової печі. Для цього ретельно помийте необхідну кількість картоплі та висушіть її за допомогою кухонного рушника.
Потім перекладіть бульби у звичайний поліетиленовий пакетик і відправте їх на 5-7 хвилин у мікрохвильову піч. Після закінчення цього часу картопля в мундирі буде готова, і вам навіть не доведеться поратися з миттям посуду.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...