Картопля, відварена в мундирі, – це незамінний інгредієнт для багатьох салатів. Важко уявити собі вінегрет чи олів’є без цього компонента. Щоб довести картоплю до готовності традиційним способом, необхідно дочекатися, поки закипить вода, звариться картопля, а потім ще помити каструльку. Загалом, цей процес займає багато дорогоцінного часу, передають Патріоти України.
Спростити приготування картопля в мундирі можна за допомогою мікрохвильової печі. Для цього ретельно помийте необхідну кількість картоплі та висушіть її за допомогою кухонного рушника.
Потім перекладіть бульби у звичайний поліетиленовий пакетик і відправте їх на 5-7 хвилин у мікрохвильову піч. Після закінчення цього часу картопля в мундирі буде готова, і вам навіть не доведеться поратися з миттям посуду.
Ритм сучасного життя диктує нам такі умови, що все потрібно робити швидко, адже скрізь потрібно встигнути, а справ надто багато. І в кулінарії значно пришвидшено більшість процесів готування, передають Патріоти України. Є одна кулінарна хитрість, що до...
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...