Картопля, відварена в мундирі, – це незамінний інгредієнт для багатьох салатів. Важко уявити собі вінегрет чи олів’є без цього компонента. Щоб довести картоплю до готовності традиційним способом, необхідно дочекатися, поки закипить вода, звариться картопля, а потім ще помити каструльку. Загалом, цей процес займає багато дорогоцінного часу, передають Патріоти України.
Спростити приготування картопля в мундирі можна за допомогою мікрохвильової печі. Для цього ретельно помийте необхідну кількість картоплі та висушіть її за допомогою кухонного рушника.
Потім перекладіть бульби у звичайний поліетиленовий пакетик і відправте їх на 5-7 хвилин у мікрохвильову піч. Після закінчення цього часу картопля в мундирі буде готова, і вам навіть не доведеться поратися з миттям посуду.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...