Магазинні чи домашні пельмені можуть бути основою для смачної та апетитної страви. Треба покращити смакові властивості бульйону, в якому вони будуть відварюватися. І все стане набагато поживнішим. Зможете нагодувати всю родину, передають Патріоти України.
Закиньте пельмені в воду та зачекайте дві хвилини. Тепер натріть невелику моркву та покладіть її також в каструлю. Ще для аромату кілька штук чорного перцю та лаврове листя.
Дочекайтеся, коли бульйон закипить. Зведіть вогонь до найменшого та прикрийте кришкою каструлю. Пельменів спливуть, тоді додайте подрібнену зелень.
Для кращого смаку покладіть в каструлю шматочок вершкового масла. Перемішайте все та виключіть плиту. Накрийте каструлю кришкою. Нехай настоїться протягом 10 хвилин.
Якщо котлети не розвалилися на сковороді, вийшли цілісні, м’які, ніжні і соковиті, то можна з упевненістю говорити про кулінарний успіх. Справа в тому, що приготувати ідеальну м’ясну страву досить складно. У багатьох випадках страва втрачає цілісність ...
Кожна друга людина на Землі обирає саме чай замість кави. До речі, цей напій більш популярний а Англії, а не на батьківщині - у Китаї, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Саме в чорному чаї є багато корисних елементів, які позитивно впливаю...