Навіть якщо в холодильнику немає баночки з омріяним продуктом, ви цілком можете його приготувати буквально за кілька хвилин. Це для м'ясного та печінкового паштету потрібно багато часу, а горіховий ви встигнете зробити, поки заварюється чай – справжній листовий чай у заварювальному чайнику, а не пакетики із сухою субстанцією, зазначають Патріоти України.
Плавлений сир нарізати довільними шматочками, додати вершкове масло кімнатної температури, ядра волоських горіхів, очищений часник, сіль, суміш мелених перців і двічі провернути через м'ясорубку з дрібними ґратами або пюрувати блендером до досягнення однорідності та пастоподібного стану.
Готовий паштет за необхідності досолити, приправити свіжомеленим перцем і ретельно вимішати.
Горіховий паштет гарний як намазка на тости або скибочки свіжоспеченого хліба. В окремих випадках подавайте його в тарталетках або на крекерах.
Волоські горіхи можете замінити арахісом, кеш'ю або мигдалем, майонез – сметаною, а плавлений сир – будь-яким твердим сиром. Водночас врахуйте, якщо ви використовуєте розсільний сир або бринзу, сіль одразу не додавайте, а лише доведіть до бажаного смаку готовий паштет.
Додаткові нотки аромату горіхового паштету додадуть будь-які приправи, які підбирайте відповідно до свого смаку та уподобань.
Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...
Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти Украї...