Навіть якщо в холодильнику немає баночки з омріяним продуктом, ви цілком можете його приготувати буквально за кілька хвилин. Це для м'ясного та печінкового паштету потрібно багато часу, а горіховий ви встигнете зробити, поки заварюється чай – справжній листовий чай у заварювальному чайнику, а не пакетики із сухою субстанцією, зазначають Патріоти України.
Плавлений сир нарізати довільними шматочками, додати вершкове масло кімнатної температури, ядра волоських горіхів, очищений часник, сіль, суміш мелених перців і двічі провернути через м'ясорубку з дрібними ґратами або пюрувати блендером до досягнення однорідності та пастоподібного стану.
Готовий паштет за необхідності досолити, приправити свіжомеленим перцем і ретельно вимішати.
Горіховий паштет гарний як намазка на тости або скибочки свіжоспеченого хліба. В окремих випадках подавайте його в тарталетках або на крекерах.
Волоські горіхи можете замінити арахісом, кеш'ю або мигдалем, майонез – сметаною, а плавлений сир – будь-яким твердим сиром. Водночас врахуйте, якщо ви використовуєте розсільний сир або бринзу, сіль одразу не додавайте, а лише доведіть до бажаного смаку готовий паштет.
Додаткові нотки аромату горіхового паштету додадуть будь-які приправи, які підбирайте відповідно до свого смаку та уподобань.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...