
Дієтологи та нутриціологи знають краще, що і як треба їсти. І вони мають рекомендації щодо поєднання продуктів. Виявляється, що ми їмо часто неправильно та навіть шкідливо. Пропонуємо і вам дізнатися, що саме ви їсте не так, як треба, передають Патріоти України.
Яйця в раціоні є дуже часто. На сніданок майже завжди їх готують. Виявляється, найулюбленіша яєчня з ковбасою шкідлива, бо призводить до збільшення маси тіла. А ще підвищується ризик інсульту та рака підшлункової залози.
Яєчню не рекомендують запивати молоком та чаєм, бо напій погіршує засвоєння білка з заліза. З рибою також не треба поєднувати, бо вітамін B7 нейтралізується овідином, який є в складі яєць. Якщо ви не хочете мати проблеми з травленням, тоді після вживання яєць не треба їсти банани.
Живеш все життя, їж зранку яєчню з ковбасою, запиваєш чаєм, а виявляється, що це несумісні продукти. І як тепер дивитися на улюблений сніданок?
Американські дослідники, які раніше визначили продукти, вживання яких може запобігти ранньому розвитку деменції - синдрому, що впливає на роботу мозку, визначили й набір продуктів, який може мати протилежну дію, передають Патріоти України. Якщо продукт...
Різноманітні чаї спроможні не лише втамувати спрагу, а й впливати на здоров'я та стан людей, знімаючи стрес, втому чи головний біль. Втім, варто знати, що не всі чаї однаково корисні, передають Патріоти України. Власне, йдеться не стільки про види чаїв...