Дієтологи та нутриціологи знають краще, що і як треба їсти. І вони мають рекомендації щодо поєднання продуктів. Виявляється, що ми їмо часто неправильно та навіть шкідливо. Пропонуємо і вам дізнатися, що саме ви їсте не так, як треба, передають Патріоти України.
Яйця в раціоні є дуже часто. На сніданок майже завжди їх готують. Виявляється, найулюбленіша яєчня з ковбасою шкідлива, бо призводить до збільшення маси тіла. А ще підвищується ризик інсульту та рака підшлункової залози.
Яєчню не рекомендують запивати молоком та чаєм, бо напій погіршує засвоєння білка з заліза. З рибою також не треба поєднувати, бо вітамін B7 нейтралізується овідином, який є в складі яєць. Якщо ви не хочете мати проблеми з травленням, тоді після вживання яєць не треба їсти банани.
Живеш все життя, їж зранку яєчню з ковбасою, запиваєш чаєм, а виявляється, що це несумісні продукти. І як тепер дивитися на улюблений сніданок?
Якщо ви забули захопити в магазині свіжий буханець хліба, а вдома залишилися лише черстві скибки, не поспішайте знову вирушати за покупками, передають Патріоти України. Багато господинь користуються мікрохвильовою піччю для того, щоб повернути хліб до ...
Незважаючи на надлишок солі та оцту, огірковий розсіл є дуже корисною рідиною. При помірному її вживанні людина отримує чимало необхідних організму сполук і мікроелементів, передають Патріоти України. Щоправда, далеко не всім людям подобається смак роз...