Важко уявити своє меню без м’ясних продуктів. Ми любимо запечену курочку, ароматні гомілки та хрусткі крильця. А ще готуємо м’ясні салати, супи, найсмачніші борщі з м’ясом - всього і не перелічиш, передають Патріоти України.
Трапляються ситуації, коли з тієї чи іншої причини немає часу розморозити м’ясо. Тоді вам на допомогу прийдуть хитрощі від УНІАН.
Досвідчені кулінари стверджують, що це найшвидший метод розморожування м’яса. Вам потрібно просто викласти шматок тушки у глибоку місткість та включити режим розморожування. Можна вибрати щадний режим готування і поставити таймер на 10 хвилин. Через вказаний час ви отримаєте м’який шматочок свинини, яловичини чи курки.
Якщо ви з якихось причин не хочете користуватися НВЧ-пічкою, то вам допоможе звичайний оцет. Вам необхідно дістати м’ясо з упаковки або пакету, викласти його в миску, полити оцтом рясно і залишити на 10-20 хвилин.
За допомогою цього лайфхака ви розморозите м’ясо навіть швидше, ніж за допомогою мікрохвильової печі. Однак після такого вимочування вам доведеться ретельно вимити тушку, щоб позбутися запаху та присмаку оцту.
Також ви можете розморозити м’ясо за допомогою звичайної кухонної солі. Розчиніть одну столову ложку продукту в мисці з холодною водою і в цей розчин занурте сире м’ясо на п’ять хвилин. Після цього часу ви можете діставати продукт і починати приготування.
Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України. Для смачної каші мало ...
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...