Медведєв осоромився з "повітряним" привітанням росіянкам (відео)

Говорячи про жіноче свято, глава уряду РФ зазначив, що цифра 8 нагадує йому... знак нескінченності. Але, здається, він не дуже знає, як цей знак виглядає.

Дмитро Медведєв не знає, як виглядає вісімка? Ілюстрація: соцмережі.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, який часто стає героєм політичних жартів, знову потрапив в халепу, спробувавши привітати жінок з 8 Березня, зазначають Патріоти України.

Перебуваючи на борту урядового літака, він спробував намалювати цифру 8 в повітрі, проте у нього це не вийшло. Говорячи про жіноче свято, він зазначив, що цифра 8 нагадує йому... знак нескінченності. «Хотів би, щоб гарний настрій і турбота близьких тривали не тільки 8 березня, а нескінченно», - глибокодумно заявив він.

Соцмережі вибухнули коментарями до прем'єрського привітання. Популярний блогер Лентач спробував повторити фігуру, намальовану Медведєвим і показав, що у нього вийшло.

Он в самолете там? Лучше бы самолет в это время восьмёрку изобразил, веселее было бы», — запропонував користувач із ніком «остановка «психокомбинат».

«Восьмёрку не изображу, но вы держитесь», — написав Dalton Russel.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...