Знову подасть до суду за екстремізм? У мережі з'явився новий провокативний ролик на Зеленського

Виборча компанія була брудною від початку, такою залишається і наразі.

Натхнені відмовою Володимира Зеленського проходити незалежну наркологічну експертизу VADA, творці ресурсу «Бойкот Партії Регіонів» оприлюднив чергове скандальне відео з кандидатом в президенти України Володимиром Зеленським. Тутйого вже не збиває фура (за що вже розпочато кримінальне провадження Нацполіцією), але продовжена тема «безжурного наркомана», зазначають Патріоти України.

На цей раз фура не збиває героя ролика, проте висипається порошок білого кольору. Виходячи з існуючої на відео написи «З ним все в порядку, так як він під кайфом», цим самим порошком є наркотики. Також відзначимо, що на сторінці в «Фейсбук» «Бойкот Партії Регіонів», де було оприлюднено відео, присутній коментар: «Тепер Аваков задоволений?», натякаючи що на цей раз «вбивства-екстремізма», як у першому випадку, «пришити» не вдасться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...