"А еще пьют кровь русских на станции переливания": У мережі висміяли феєричний фейк про ЗСУ

Пропаганда "ДНР" вкотре розповіла, що українських військових годують нібито настільки неякісною їжею, що вони просто від неї відмовляються.

Басурін розповів чергові казки про ЗСУ. Фото: соцмережі.

У мережі обговорюють те, як пропагандисти бойовиків на Донбасі продовжують складати страшилки і казки про українських військовослужбовців. Сепаратистські ЗМІ публікують відповідні "історії", передають Патріоти України.

Так, в одному з таких "видань" 26 жовтня розповіли про "голодуючих бійців ЗСУ", які на грунті "слабкого і неякісного харчування грабують населення і продуктові магазини", а також про "постійні п'янки і конфлікти" в українській армії.

Про це повідомив так званий "замначальника народної міліції ДНР" Едуард Басурін. "У 56-й бригаді бойовики відмовляються від прийому їжі, так як вона є непридатною для вживання, приготовлена в антисанітарних умовах і з прострочених продуктів. Через це українські вояки змушені добувати продукти в довколишніх населених пунктах, грабуючи приватні магазини і обкрадаючи місцеве населення. По-свійськи вони називають мародерство продуктовим рейдом", - заявив він.

Крім того, бойовики "помітили" "посилення" криміногенної обстановки на території України. "Жителі прифронтових районів, втомлені від щоденного терору, вступають в конфронтацію з силовиками, сутички нерідко закінчуються жертвами з обох сторін ... Всього за минулий тиждень в результаті таких конфліктів госпіталізовані шестеро бойовиків ЗСУ і четверо цивільних. Один боєць 58-ї бригади - сержант Клименко - від отриманих травм помер", - сказав Басурін.

У мережі відразу відреагували на заяву окупантів. "А що, снігурі закінчилися?", "Ще не прилетіли", "Вони в пунктах переливання ще й кров расєйскую крадуть! П'ють сволочі!", - не без сарказму пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...