"Бабуся догралася": Автівку одіозного прокурора Суса вкрали

"Законник" поскаржився на злочин, що міг завдати "шкоди життю та здоров'ю потерпілого".

Сутичка за участі Суса два дні тому. Фото google.com

В ніч на 17 співробітник департаменту ГПУ з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Дмитро Сус заявив про викрадення автомобіля Audi Q7. Як повідомляє Bihus.info, публікуючи копію заяви, прокурор стверджує, що автомобіль викрали о 02:30 ночі 17 серпня. Повідомлення від служби 102 до поліції надійшло о 03:50. Заявивши про злочин, Сус визначив себе як "безробітний". Згідно з зазначеною в заяві кваліфікацією (ст.289 ч.3.), незаконне заволодіння автомобілем відбулося "з насильством, небезпечним для життя та здоров'я потерпілого, погрозами такого насильства або завданням значної матеріальної шкоди", передають Патріоти України.

Як повідомлялося напередодні, Audi Q7 з номерами ВХ 9125 ВМ, яку використовує прокурор, зареєстрована на мешканку м. Хмельницького Марію Юрчик 1930 р.н. 85-річна жінка стала власницею цього кросоверу у червні 2015 р.

У зв’язку з конфліктом між співробітниками ГПУ і НАБУ, що стався 12 серпня, сьогодні на акцію біля ГПУ зібралися громадські активісти. Вони, зокрема, вимагали звільнити Дмитра Суса з посади начальника управління з розслідування кримінальних проваджень у сфері економіки, а також його колег по управлінню. 12 серпня представники цього департаменту незаконно затримали та протягом 11 годин без складання протоколів затримання утримували в ньому двох працівників оперативно-технічного підрозділу Національного антикорупційного бюро.

Співробітники НАБУ на конспіративній квартирі поруч з вказаним департаментом ГПУ здійснювали спостереження за прокурорами в рамках кількох кримінальних проваджень. Затримані працівники НАБУ повідомили про побиття, погрози та психологічний тиск. За їх словами, в цьому брав участь особисто Дмитро Сус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...