"Главное - успеть раздать, пока не развалился": Медаль Путіна за міст в окупований Крим висміяли в мережі

З резервного фонду президента Росії виділять 27,8 мільйона рублів на виготовлення медалі, а також капсул, футлярів і бланків грамот.
Медаль за Крим вже була. Тепер буде за міст. Фото: РБК.

Президент РФ Володимир Путін запровадив медаль за будівництво Кримського моста, який з'єднав окупований півострів з Росією. Відповідне розпорядження опубліковане на офіційному російському інтернет-порталі правової інформації, передають Патріоти України.

На лицьовій стороні медалі зображено міст, на зворотному - фраза "За будівництво Кримського моста" з датами "2014-2019". Також в документі повідомляється, що з резервного фонду президента Росії виділять 27,8 мільйона рублів на виготовлення медалі, а також капсул, футлярів і бланків грамот.

Згідно з розпорядженням, вручати медаль мають намір не тільки російським громадянам і організаціям, а й іноземцям, які брали участь в будівництві моста через Керченську протоку.

"Головне, щоб встиг роздати медальки до того, як міст помітно розвалиться - тому що процес уже пішов, "інженери недопрацювали". І взагалі, наперед вітати - погана прикмета. Не переживе міст зими 2018-2019", - коментує політолог Олексій Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...