"Я - поэт, зовусь Рамзан, от меня вам всем "Нарзан": У мережі висміяли вірш соратника Путіна про ЧС-2018

Рамзан Кадиров запропонував гумористу та співаку Слєпакову зробити з цього вірша пісню.

Рамзан Кадиров. Фото: соцмережі.

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров, який раніше відповідав у віршах російському гумористу Семену Слєпакову, написав вірш, присвячений чемпіонату світу-2018, а також збірній Росії по футболу. Вірш був опублікований в офіційному Telegram-каналі Кадирова, передають Патріоти України.

При цьому Кадиров запропонував Слєпакову зробити з цього вірша пісню: "Можливо, прочитавши його, десь переробивши під свій мотив, Слєпаков зробить пісню, яку співатиме вся країна".

У мережі висміяли вірш Кадирова.

Нагадаємо, Слєпаков двічі згадував Кадирова в своїх піснях про збірну Росії - спершу гуморист записав сатиричну пісню перед стартом ЧС-2018, а потім разом з лідером групи "Ленінград" Сергієм Шнуровим випустив ще одну пісню після успішних матчів збірної Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...