''Кава під арештом'': Мережу розсмішило чергове "нововведення" в окупованому Криму (фото)

Автомати із кавою виявилися не тільки у "клітках", але й не видавали напої, хоча гроші за них приймали.

Окупований Севастополь. Фото: соцмережі.

В окупованих Росією Криму, а саме в Сімферополі, так названа влада ввела "нововведення" і посадила кавові автомати в клітини. У мережі розгорілася дискусія на цю тему. Зокрема, на ситуацію звернула увагу користувач RoksolanaToday&Крым в Twitter, передають Патріоти України.

"Сімферополь. Пневматика. Заарештовано. Наливала американо...До речі, кави арештант не дає, а гроші бере, як Пенсійний фонд РФ", - написала вона. Блогер також опублікувала фото автомату.

"Хороший учень", "Таке і в Севастополі бачив. Автомати ці в клітках", - висловили обурення мешканці окупованого півострова.

Також окупанти пишуть, що бачать в цьому провину України, що "Найсмішніше, що клітки для автоматів - це сувора реальність країни-укропітекії. А в Криму, вони залишилися у спадок".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...