Хіти тижня. "БДСМ-зая" з ДП Міноборони підкорює Росію (фото, відео)

Киянка Олександра Макаревич, чиї пікантні фотографії минулого тижня розбурхали український сегмент інтернету, стала зіркою і російських ЗМІ.

Про "БДСМ-зайчика з Міноборони України" написали майже всі топові інтернет-ресурси, а на НТВ про епатажного юриста навіть вийшов повноцінний сюжет, передають Патріоти України.

За інформацією пропагандистів, жінка любить відпочивати в Сочі, а Москву і зовсім називає улюбленим містом. Примітно, але відповідні знімки Олександра розміщує в своєму Facebook.

На свою популярність жінка реагувала по-різному. Спочатку скаржилася, що "їй це набридло", і не могла зрозуміти, чому "юрист у вушках - це сором і ганьба для українського народу". Пізніше почала поширювати в Facebook згадки про себе в українських і російських ЗМІ, супроводжуючи їх смайлами і жартівливими коментарями.

Після скандалу, що розгорівся, Олександра видалила зі своєї сторінки згадку про роботу в Міноборони.

У коментарі ТСН вона розповіла, що пішла з оборонного відомства ще в 2011 році і нібито публікувала відверті фотографії вже після цього.

"У зв'язку з ситуацією, я видалила це (інформацію про місце роботи. - Ред.)", - сказала вона журналістам.

Як повідомляв "Обозреватель", у прес-службі Міністерства оборони України від "юриста Олександри Макаревич" відхрестилися.

"Це не Міністерство оборони, а ДП Міноборони. Це держпідприємство. Навчалася в Київському університеті внутрішніх справ. Поняття не маємо про її існування", - сказали нам по телефону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...