Хіти тижня. "Регіонська курва": Королевська розлютила українців, вимагають розстрілу

Народний депутат від "Опозиційного блоку" не перестає "радувати" українців.

Відповідна реакція з’явилася після того, як в мережі опинилися фото шикарного великого маєтка, в якому проживає Королевська під Києвом, повідомляють Патріоти України.

«Регіонская курва», «Коли вже корупціонерів почнуть відстрілювати», «Козломорда прошмандовка», «Вам би всім с… на нашу зарплату та на наші умови життя і посміхатися перехотілося б!», – пишуть в мережі

Українці, впевнені, що гроші на таку розкіш нардеп здобула незаконним шляхом.

«Крадені гроші це наші зарплати і пенсії! Нам прожитковий мінімум, а їм замки!», «Ось від цього і всі проблеми… коли такі слуги народи як ця принцеса не можуть ніяк нажертися.. не можуть зупиниться.. очі завидющі, руки загребущі… фу.. мразота», «Чергова злодійка», «Злочинниця нахабно жирує на нашій землі», – пишуть у соцмережі.

Також користувачі вважають, що народних обранців абсолютно не цікавлять проблеми українців і вони це навіть не приховують.

«Сучара! А як “переживає” за народ…. А народ ведеться… Жирні тварі!», «Я не бачила ні одного бідного депутата… їх постійно бачать то з сумочкою за $ 4000, то годинники, то туфельки. Їм просто насрати на людей і вони навіть це не приховують», – зазначають коментатори.

Раніше Патріоти України писали про те, що задекларувала Королевська з "Опоблоку" та про розкішне життя народного депутата від “Опозиційного блоку” Наталії Королевської. Як стало відомо, вона разом з родиною проживає в цілому комплексі особняків під Києвом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...