Хіти тижня. Руїни і вибиті вікна: У мережі показали "віллу Людмили Путіної" (фото)

Маєток занедбаний, у ньому ніхто не проживає.

У мережі з’явилися нові кадри вілли, що належить новому чоловікові Людмили Путіної Артуру Очеретному, передають Патріоти України.

Вілла "Сюзанна" розташована у французькому Біарріце. У квітні її активно реставрували, очікувалося гучне новосілля.

Минуло кілька місяців, і один з жителів Біарріце надав ЗМІ низку фотографій, на яких видно, що будівництво заморожене, вілла приходить в остаточний занепад. Будівля буквально перетворюється на руїни, вікна вибиті.

Імовірно, нових жителів вілли відлякав той факт, що їх імена стали відомі пресі.

Тим більше, що місцеві жителі охоче розповідали, як Людмила Путіна разом з новим чоловіком Артуром Очеретним ходить без охорони на місцевий ринок.

Місце, де розташована вілла, полюбилося колишній дружині Путіна ще з часів її життя з главою Кремля, адже вони туди їздили разом.

Вартість вілли становила 5,5 млн євро. Приблизно стільки ж подружжя мало витратити на ремонт і оздоблення.

Нагадаємо, раніше дізнавшись, хто житиме по сусідству, віллу Людмили Путіної в Біарріці обписали матюками на російській мові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...