Хіти тижня. "Шапки Федоровича стали в нагоді": Казанський показав цікаве фото зі свята в "ЛНР"

СБУшник-зрадник Леонід Пасічник у "ретро-шапці" тримав червоний прапор, а підлеглі падали перед ним на коліна.

Усі свята в "ЛНР" виглядають специфічно. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилося красномовне фото зі святкування терористами "ЛНР" дня визволення міста від нацистських загарбників. Його опублікував журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

На знімку видно, як один із "силовиків" стоїть на колінах перед нинішніх ватажком "ЛНР" Леонідом Пасічником та цілує прапор комуністів.

"У Луганську вшанували річницю визволення міста від німців. СБУшник Пасічник тримав червоний прапор, а підлеглі падали перед ним на коліна. Ахахаха, і вони не приколюються, це все серйозно", - підписав фото Казанський.

У коментарях під ними користувачі мережі також залишили свої саркастичні відгуки, які критикують все, що відбувається на тимчасово окупованій території.

"А де вони такі шапки беруть? Я вже років 30 таких не бачив", "Донецький запас шапок Віктора Федоровича став у нагоді", "Якщо б це були просто "рольові ігри" - я б поржав. Але це ж яка еталонна худоба там викристалізувалась!", "Як вони розрізняють, яку ганчірку цілувати? Чи вже рефлекс?", "Не встигли з колін піднятися, як на тобі!", "Шапку подарували північнокорейські товариші", "Шабаш чортів", "Блін! І шапки совкові! Косплей прям на п'ять!", "Загублені в часі", - пишуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...