Хіти тижня. Співаючий далекобійник розвеселив мережу черговим шедевром у власному виконанні (відео)

Відомий вихідець з України, американський далекобійник Вадим Дубовський записав пісню про боротьбу депутата Держдуми РФ Наталії Поклонсько з фільмом Олексія Учителя «Матильда».

Вадим Дубовський

Відео опубліковане на YouTube-каналі Вадима "Ваша Russia", передають Патріоти України. Також він згадує «монумент бандитський» зброяреві Михайлу Калашникову.

У Росія навколо фільму режисера Олексія Учителя «Матильда» вибухнув величезний скандал. Поклонська виступила проти цієї кінокартини і почала влаштовувати по всій країні ходи і молитви. У той же час в РФ з'явилися її прихильники з «Християнської держави», які почали нападати на кінотеатри і на самого режисера.

Пам'ятник Калашникову відкрили 19 вересня в Москві на перетині Садової-Каретної і Долгоруковської вулиць. Монумент являє собою восьмиметрову скульптуру зброяра з автоматом АК-47 в руках. Але тут не обійшлося без конфузу, на монументі було висічене креслення німецького автомата.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...