Хіти тижня. "Талант не пропьешь!": У мережі висміяли репортаж пропагандистки Кремля з адмінкордону з Кримом (відео)

Росіяни намагалися видати чергу людей із Криму за українців, які їдуть на відпочинок.

На кордоні із окупованим Кримом. Фото: соцмережі.

Російські пропагандисти повеселили новим фейком про українців, які низками їдуть в анексуваний Крим на вихідні. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Російський журналіст, перебуваючи на території окупованого Криму і розповідаючи про нескінченний потік людей, стоїть спиною до пропускного пункту "Чонгар", тобто до української території. Отже, якщо журналіст каже правду, то ми повинні побачити низку людей, що йдуть, їдуть, повзуть... обличчям до камери. Те ж саме стосується автотранспорту. Ну їх же величезна кількість, тобто як мінімум більше одного. Але ми чомусь бачимо низку людей, які йдуть через умовну межу спиною до оператора ... тобто з Криму! У мене все!)))", - поспішив спростувати сюжет пропагандистів Олексій Петров в Facebook.

Його тут же підтримали в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...