Козолупенко і Ко: "Я дуже люблю читати, як депутати жалуюцця на власть", - блогерка

"Злодій! Ловить злодія!" Як відомо найбільше волають саме ці злодії. Доречні роздуми на цю тему

Патріоти України пропонують ознайомитись з критичними роздумами відомої блогерки Татуся Бо на предмет феномену українського політикуму.

Я дуже люблю читати як депутати в фб жалуюцця на власть. От пише умовний депутат ВР Галушка, "це ж капєц, нічо не робицця все пропало... Одні хабарники у владі" і додає із пафосом, "Влааадо, схаменись".

Тіпа сам він ні*уя не влада, а чісто так зайшов пожрать.
Або от депутат (умовно) Козолупенко, "всі депутати придурки, ніхто ні*ера робить не хоче, на роботу не ходять", і сам вже тіпа не депутат і ніразу не придурок.
Уявила, як в якійсь компанії керівник, замість того шоб піднять свою с*аку і порішать, пише в фб "компанії кабзда, керівництво нічо не робе". Або хюман ресурс директор (нач отд.кадрів по-старому) такий пише і жалуєцця шо на роботу ніхто не ходе.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...