"Не толпе решать судьбу пенсий": Головний пропагандист Кремля принизив росіян та приплів Україну (відео)

Дмитро Кисельов закликав росіян не обурюватися діями "законної влади", щоб не стало гірше, "як у хохлів".

Дмитро Кисельов розповів росіянам, що їм робити. Фото: скріншот з відео.

Російський пропагандист Дмитро Кисельов у своїй передачі на ТБ видав промову про те, що прості громадяни не повинні вирішувати на референдумі таке питання, як пенсійна реформа. При цьому він згадав в негативному ключі Україну. Фрагмент передачі опубліковано в Twitter, передають Патріоти України.

"Якщо хтось думає, що подібні питання повинна вирішувати вулиця, натовп, то це вже охлократія. Влада натовпу, а не влада народу. Ніде в світі охлократія не показала себе здорово. Хочемо, як в Україні? Тоді на вулицю", - сказав Кисельов.

"Взагалі він прикольно розділив "натовп" і "народ". Не соромлячись. Ось є народ - який має право щось вирішувати, а є - натовп, на який по**й", "Коли небудь долю цієї тварі вирішить "охлократія", "Пенсія належить натовпу і тільки натовп має вирішувати долю своєї пенсії", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...