"Нинішні демографічні проблеми - наслідок ВВВ": У мережі висміяли послання Путіна

На каналі НТВ станом на 11:30 було понад 8 тисяч глядачів, які дивилися пряму трансляцію послання Путіна, при цьому кількість дизлайків значно перевищувала лайки.

Користувачі мережі активно коментували щорічне послання президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів. Користувачі Twitter зазначали, що промова глави Кремля майже нічим не відрізняється від попередніх років. Путін знову обіцяв покращити життя росіян, передають Патріоти України.

"Увімкнув, а Путін знову про розвал СРСР і винні в усьому 90-і. Вимкнув", "Путін вважає, що нинішні демографічні проблеми — наслідок ВВВ. І ми всі знаємо цього Вову! Добре хоч на Куликовську битву не звалив", "Таке відчуття, що Путін вже готується до відходу. Якась апатія до подій в країні", "Всім хто зараз сидить у залі, де бреше Путін, має бути соромно. Це найбільша ганьба в історії Росії", "Почалися обіцянки, Путін в ефірах обіцяє обіцяти!", "Та ну, як так? А то що Путін обіцяв у 2005 році? П**діти не мішки тягати", "Коли Путін звітує про "успіхи" в країні, хтось має ходити по рядах і вішати локшину на вуха!", "Сьогодні неправильний Путін, сьогодні немає "кахи-кахи". Це новий біоробот, який правитиме вічно!", "Таке відчуття, що він виступає серед даунів, які самі до цих мудрих думок не додумалися", — писали у мережі.

Під час своєї промови Путін пожартував про окупацію Криму, чим викликав гнів в мережі. "Ах он воно що, в 14-му році Крим виявляється підкорили. Все-то до цього думали що там народне волевиявлення було"," Знову маячня якась", Ой як смішно. Ну прям Петросян", - обурювалися в мережі.

Зазначимо, що на YouTube також велася трансляція промови Путіна. На каналі НТВ станом на 11:30 було понад 8 тисяч глядачів, при цьому кількість дизлайків значно перевищувала лайки. При цьому коментарі під записом були спрямовані проти президента Росії.

"Знову казки віденського лісу", "Смішно слухати одне і те саме", "Сходка бандитів та шахраїв. Ватажок на тумбочці в лабутенах тупцює", "Збіговисько чортів, злодіїв і балаболів", "Нікуди локшину вішати, брехло", "Хоч би хто бомбу заклав", — писали у коментарях.

Крім того, в мережі зазначили, що присутні в залі чиновники відверто нудьгували, слухаючи Путіна.

"Рогозін (Глава Роскосмосу. — Ред.) заздалегідь постарався померти, не чекаючи теми про космос", "Бажаю всім знайти людину, яка дивиться так само, як дивиться Ернст (Гендиректор "Першого каналу") на логотип Росія 24", — йдеться в повідомленні.

Російська телеведуча Тіна Канделакі зазначила, що в новому посланні Путіна вона побачила перехід від мілітаризації до націонал-соціалізму.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...