"Полювання неандертальця на метелика": Йолкін дотепною карикатурою висміяв провал з блокуванням Telegram в РФ

"Роскомнадзор" заборонив популярний месенджер, але ним все одно продовжують користуватися.

Росіяни продовжують користуватися месенджером, незважаючи на заборону. Фото: соцмережі.

У мережі продовжують висміювати спроби "Роскомнадзора" заблокувати роботу популярного месенджера Telegram на території Росії. Відповідну карикатуру відомого художника Сергія Йолкіна опублікували на сторінці "DW (на русском)" в Twitter, передають Патріоти України.

Відзначимо, що на малюнку зображена кімната з розбитими предметами побуту, стінами та вікном, в якій чоловік з написом "Роскомнадзор" на светрі, незважаючи на забиті молотком пальці і голову, намагається розбити іконку Telegram.

"А телеграм все працює і працює...", - прокоментували карикатуру в Deutsche Welle. "Виглядає, ніби плем'я неандертальців з дрючками намагаються в поле горобця заганяти", "Якби в полі, а той у себе вдома, розколотивши цієї дубиною всі горщики, всі вікна і всі меблі", "Закінчиться тим, що введуть кримінальну відповідальність за використання Telegram. Знайшли в смартфоні - посадили. Інших методів боротьби з технологіями у них немає", - прокоментували потуги Роскомнадзора в мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Неминуче: Росіяни почали тікати з окупованого півострова, бо бояться ударів по Кримському мосту, - Чистіков

четвер, 29 серпень 2024, 9:32

Заступник постійного представника президента в Криму Денис Чистіков розповів в ефірі Radio NV, чому люди намагаються зараз покинути окупований росіянами Крим, передають Патріоти України. Він відзначив, що в окупантів є страх щодо знищення Кримського м...

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...