"Постная курица и соленый крокодил": Мережу насмішили рецепти до новорічного столу для жителів Криму

Кримчанам запропонували одне основне блюдо, бутерброди на закуску і навіть кілька салатів.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

У мережі жителі окупованого Росією Криму публікують "економні" рецепти на святковий стіл. Про це повідомляють на сторінці "Ху*овий ПБК" в Twitter, передають Патріоти України.

Там розмістили рецепти, які під час фінансової кризи допоможуть накрити стіл з різноманітними стравами. Жителям Криму запропонували одне основне блюдо, бутерброди на закуску і навіть кілька салатів.

"Ялта. Пропозиція в одній з Ялтинських груп. Велич незломленого народу наддержави", - написали на сторінці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Неминуче: Росіяни почали тікати з окупованого півострова, бо бояться ударів по Кримському мосту, - Чистіков

четвер, 29 серпень 2024, 9:32

Заступник постійного представника президента в Криму Денис Чистіков розповів в ефірі Radio NV, чому люди намагаються зараз покинути окупований росіянами Крим, передають Патріоти України. Він відзначив, що в окупантів є страх щодо знищення Кримського м...

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...