"Смертниця в Раді": У мережі висміяли "плани" Савченко розстріляти парламент (фотожаби)

Раніше із Надією Савченко малювали картини у образі Жанни д'Арк та Юдифі, але тепер роблять фотожаби, де вона перетворилася на Рембо та персонаж "Леона-кіллера".

Савченко стала героїнею безлічі фотожаб. Ілюстрація: соцмережі.

Депутатка Надія Савченко 15-го березня стала не лише головним ньюзмейкером, а й героєм фотожаб, які заполонили мережу, передають Патріоти України.

Після того, як генпрокурор Юрій Луценко у Раді заявив, що Савченко готувала теракт у стінах парламенту, та з’явилася інформація про гранати в сумці Надії, з депутатки зробили "терористку" та героїню голлівудських бойовиків. Інтернет-жартівників було вже не зупинити, і фотожаби Надії в образі Рембо заполонили соцмережі.






Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...