Спортивний бойкот: Німці вимагають не допустити російських спортсменів до участі в Олімпіаді

Олімпійський комітет Німеччин - проти участі російских спортсменів у змаганнях.

Німеччина виступає проти Росії щодо участі останньої в Олімпіаді. Фото http://uainfo.org

Німецький олімпійський комітет (DOSB) напередодні закликав до виключення з числа учасників Олімпійських Ігр усіх російських спортсменів, повідомляють Патріоти України.

Ця заява була проголошена після оприлюдення результатів розслідування незалежної комісії WADA. Голова комісії Ричард Макларен вчора повідомив, що має докази існування допінгової системи, яку в Росії підтримують на державному рівні, а також розповів, що під час Олімпіади в Сочі проби російських спортсменів підмінювали декілька разів.

Після цього комісія висловила вимогу щодо усунення російських спортсменів від участі в усіх міжнародних змаганнях, "доки не зміниться культура".

Вимоги WADA підтримав і Німецький олімпійський комітет.

"Оскільки стало відомо, що відбулося шахрайтсво й держава систематично приховувала допінг, необхідно вжити відповідних заходів. Від дискваліфікації Росії з окремих видів спорту до повної дискваліфікації Олімпійського комітету Росії. Ті, хто свідомо нехтують спортивними цінностіми (fair play або тріумф рівних можливостей), мають бути покарані", - голова BOSB Альфонс Хорманн.

МОК планує провести екстренне засідання щодо результатів розслідування комісії Ричарда Макларена щодо результатів рослідування 19 липня. На цьому засіданні мають ухвалити рішення щодо участі російської збірної або усуненні її від Олімпійських Ігр.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...