"Згвалтованого" кота втішили як могли: В Бахчисараї переробили пам'ятник "окупанту-котолюбу" (фотофакт)

Спроба якось поправити скандальний монумент викликала не менше глузування ніж його відкриття. Стрес в очах тваринки нікуди не подівся, запевняють відвідувачі.

Новий варіант пам'ятника. Фото replyua.net

Сміхотворний пам'ятник російським окупантам, встановлений у Бахчисарайському парку мініатюр, свого часу прославився в усіх українських ЗМІ. Серед місцевого населення Криму він став відомим під назвою "Пам'ятник котолюбу", а також "Ввічливі люди". Скульптура була оновлена й сьогодні знову була представлена громадськості, проте сміху викликала ще більше, ніж перша метаморфоза, про яку раніше повідомляли Патріоти України.

Як зазначає "Кримнаша", скульптуру "Ввічливі люди" давно хотіли замінити, оскільки її висміював кожен очевидець. Новий варіант пам'ятника російським окупантам сьогодні встановили в Бахчисараї. Як повідомляє керівництво парку, його створили для того, щоб не паплюжити чесне ім'я російського солдата й уникнути численних насмішок як із боку українських, так і російських ЗМІ. Задумка була такою, але вийшло трохи інакше.

Директор парку мініатюр у Бахчисараї заявив, що до нового варіанту "котолюба" треба ставитися з розумінням, оскільки він - результат народної любові та вдячності. "Он прошел утверждение ни одной комиссии, однако изготовлен не профессионалом, а начинающим скульптором. Именно поэтому, эта скульптура установлена здесь, а не в центре города». Полюбоваться на скульптуру «Вежливого человека» доведется не каждому, однако, чтобы оценить всю «любовь» крымчан к оккупационным российским войскам, достаточно будет ее фото. Примечательно, что у кота в глазах явно стресс от происходящего, а у обновленного оккупанта появилось косоглазие. А возможно, это признак той лишней хромосомы россиян, о которой говорил министр культуры РФ Владимир Мединский?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...