Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України.
Порада 1. Після того, як використали частинку томатної пасти, налийте у банку 30-50 мл олії. Вона створить “захист” і томатна паста не прокисне, не покриється пліснявою і буде придатна до споживання набагато довше.
Порада 2. Герметично закриту банку буває важко звичайною кришкою. Тому перед власне кришкою, треба взяти харчову плівку та обгорнути нею горлянку банки. Так повітря не буде проникати, відповідно бактерії не розвиватимуться у вигляді грибка.
Порада 3. Досвідчені господині рекомендують томатну пасту порційно заморозити, а потім додавати навіть пів року до страв.
Дослідження та досвід кулінарів показують, що рисовий оцет - це не лише популярна добавка до страв азійської кухні, а й справжній оздоровчий продукт. Якщо додавати його у воду, він допомагає прискорити обмін речовин, очищає організм, сприяє схудненню т...
Батарея смартфона швидко сідає через неправильні звички заряджання. Простими змінами можна значно подовжити її термін служби та уникнути швидкої деградації. Про це пише Tom’s Guide, передають Патріоти України. . Експерти пояснюють: головна причина швид...