Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України.
Порада 1. Після того, як використали частинку томатної пасти, налийте у банку 30-50 мл олії. Вона створить “захист” і томатна паста не прокисне, не покриється пліснявою і буде придатна до споживання набагато довше.
Порада 2. Герметично закриту банку буває важко звичайною кришкою. Тому перед власне кришкою, треба взяти харчову плівку та обгорнути нею горлянку банки. Так повітря не буде проникати, відповідно бактерії не розвиватимуться у вигляді грибка.
Порада 3. Досвідчені господині рекомендують томатну пасту порційно заморозити, а потім додавати навіть пів року до страв.
В українські ліси навідується чимало любителів тихого полювання, передають Патріоти України. Також багато хто полюбляє потім їсти мариновані грибочки. Та як варто бути обережним при їх збиранні, – щоб бува не виловити собі в кошик якоїсь поганки, так ...
Курку готують найчастіше. Вона більш ніжна порівняно з іншими різновидами м’яса та й запікається, смажиться, вариться значно швидше. Якщо ви також любите саме курку, тоді секрети її приготування вас зацікавлять. Поговоримо про ідеальне просмаження та я...