
Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України.
Порада 1. Після того, як використали частинку томатної пасти, налийте у банку 30-50 мл олії. Вона створить “захист” і томатна паста не прокисне, не покриється пліснявою і буде придатна до споживання набагато довше.
Порада 2. Герметично закриту банку буває важко звичайною кришкою. Тому перед власне кришкою, треба взяти харчову плівку та обгорнути нею горлянку банки. Так повітря не буде проникати, відповідно бактерії не розвиватимуться у вигляді грибка.
Порада 3. Досвідчені господині рекомендують томатну пасту порційно заморозити, а потім додавати навіть пів року до страв.
Взимку у багатьох водіїв постає питання, як економити бензин та не нашкодити двигуну, передають Патріоти України. Взимку витрата пального зростає, оскільки двигун потребує більше палива для стабільної роботи та компенсації щільності повітря. Відомо, що...
Довші ночі, коротші дні, сіре небо та холодна погода можуть зробити всіх нас більш втомленими та млявими. Нам може бути важче прокидатися і наше самопочуття в холодну пору року зазвичай погіршується, передають Патріоти України. . Доктор Нікі Кі, спеці...