Порадуйте себе і близьких. Грибний крем-суп на курячому бульйоні: Покроковий рецепт, який легко повторити

Грибний крем-суп готується з грибів, цибулі, вершкового масла і курячого бульйону. Таку страву готувати завжди швидко, водночас на неї не потрібно витрачатися фінансово. Як повідомляє Bbcgoodfood.com, суп дозволить розкрити весь смак грибів завдяки правильному поєднанню супутніх продуктів, передають Патріоти України.

Для його приготування нам знадобиться:

  • 90 г вершкового масла;
  • 2 середніх цибулини, нарізаних великими кубиками;
  • 1 подрібнений зубчик часнику;
  • 500 г дрібно порізаних грибів;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 1 літр курячого бульйону;
  • 1 лавровий лист;
  • 4 столові ложки вершків;
  • пучок петрушки;

Приготування:

1. Нагрійте масло в каструлі і киньте туди цибулю, смажте її 8-10 хвилин.

2. Додайте туди подрібнені гриби, посипте борошном і залийте бульйоном. Доведіть масу до кипіння, ще кинувши туди лавровий лист.

3. Приберіть лист, зніміть каструлю з вогню, за допомогою погружного блендера збийте масу, додайте туди вершки, перемішайте. Можна суп розливати по тарілках, прикрасивши його зеленню.

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...

"Паста Амосова не вилікує"? Кардіологиня сказала, що насправді підтримує здоров'я серця

четвер, 9 жовтень 2025, 18:37

Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...