Грибний крем-суп готується з грибів, цибулі, вершкового масла і курячого бульйону. Таку страву готувати завжди швидко, водночас на неї не потрібно витрачатися фінансово. Як повідомляє Bbcgoodfood.com, суп дозволить розкрити весь смак грибів завдяки правильному поєднанню супутніх продуктів, передають Патріоти України.
Для його приготування нам знадобиться:
Приготування:
1. Нагрійте масло в каструлі і киньте туди цибулю, смажте її 8-10 хвилин.
2. Додайте туди подрібнені гриби, посипте борошном і залийте бульйоном. Доведіть масу до кипіння, ще кинувши туди лавровий лист.
3. Приберіть лист, зніміть каструлю з вогню, за допомогою погружного блендера збийте масу, додайте туди вершки, перемішайте. Можна суп розливати по тарілках, прикрасивши його зеленню.
У сучасному світі, де стрес, багатозадачність і перевтома стали щоденною нормою, дедалі більше людей шукає природні засоби для підтримки ясності думок та емоційного балансу. Одним із таких рішень є адаптогени - особлива група рослин та грибів, які допо...
Деякі люди можуть втратити спокій через найменші неприємності - забутий дзвінок, невчасне повідомлення чи криво покладену серветку. Астрологи впевнені: причина такої гіперчутливості може критися... в зірках. Ось чотири знаки зодіаку, які найчастіше нер...