Грибний крем-суп готується з грибів, цибулі, вершкового масла і курячого бульйону. Таку страву готувати завжди швидко, водночас на неї не потрібно витрачатися фінансово. Як повідомляє Bbcgoodfood.com, суп дозволить розкрити весь смак грибів завдяки правильному поєднанню супутніх продуктів, передають Патріоти України.
Для його приготування нам знадобиться:
Приготування:
1. Нагрійте масло в каструлі і киньте туди цибулю, смажте її 8-10 хвилин.
2. Додайте туди подрібнені гриби, посипте борошном і залийте бульйоном. Доведіть масу до кипіння, ще кинувши туди лавровий лист.
3. Приберіть лист, зніміть каструлю з вогню, за допомогою погружного блендера збийте масу, додайте туди вершки, перемішайте. Можна суп розливати по тарілках, прикрасивши його зеленню.
Чимало водіїв стикалися з ситуацією, коли ключі від авто залишилися замкненими всередині. Фахівці закликали не розбивати вікно, натомість є декілька кращих способів. Про це пише АВТОПІЛОТ, передають Патріоти України. 1. Перевірте всі двері. Насамперед,...
Старі рушники справді поглинають вологу краще, ніж нові – і це не відчуття, а науковий факт. Вони позбавляються заводських покриттів, їхні волокна розпушуються, і з часом тканина "працює" так, як і має, передають Патріоти України. Проте важливо не допу...